Σήμα Facebook

ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΚΙΑΦΗΣ | κινητο 6907471738


ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ
Συνεχή Ροή Ειδήσεων από το νησί

Δευτέρα 28 Μαρτίου 2011

ΤΗΝ ΜΕΡΑ ΠΟΥ ΕΜΕΙΣ ΘΑ ΓΙΟΡΤΑΖΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΝΩΣΗ ΤΗΣ ΕΠΤΑΝΗΣΟΥ ,,ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΝ ΟΛΑ!!!!!

Το τέλος του κόσμου έρχεται: 21 Μαΐου στις 6 το απόγευμα!

Ο αμερικανός ιεροκήρυκας Χάρολντ Κάμπινγκ είναι ξεκάθαρος:

το τέλος του κόσμου πλησιάζει καθώς η Δεύτερη Έλευση του Κυρίου θα γίνει στις 21 Μαΐου. Σύμφωνα με τις προβλέψεις του, εκεί γύρω στις 6 το απόγευμα το 2% του παγκόσμιου πληθυσμού θα «αναληφθεί» στον Παράδεισο ενώ οι υπόλοιποι...
ξέρετε. Στον άλλο κόσμο με το εξπρές!

Σε τι όμως διαφέρει η συγκεκριμένη προφητεία από τις τόσες άλλες που διαδίδουν τακτικά ημίτρελοι θρησκόληπτοι, στις ΗΠΑ κυρίως; Η απάντηση βρίσκεται στο γεγονός ότι ο 89χρονος Κάμπινγκ είναι πανταχού παρών και δεν μπορείς να τον αγνοήσεις. Μιλάει στους χιλιάδες πιστούς του καθημερινά μέσα από 66 ραδιοφωνικούς σταθμούς μόνο στις ΗΠΑ και άλλους στη Νότια Αφρική, τη Ρωσία και την Τουρκία, με προγράμματα που μεταδίδονται σε 48 γλώσσες ενώ περισσότερες από 2000 διαφημιστικές πινακίδες στους δρόμους της Αμερικής μεταφέρουν σχετικά μηνύματά του όπως «Ηχείστε τις σάλπιγγες, προειδοποιείστε τον κόσμο».

Επιπλέον, ένας μικρός στόλος από τροχόσπιτα με τα ίδια σλόγκαν κάνει περιοδεία σε όλες τις πολιτείες των ΗΠΑ. Ο κ. Κάμπινγκ δήλωσε στον Κυριακάτικο Independent ότι μετά από 70 χρόνια μελέτης της Βίβλου ανέπτυξε ένα σύστημα που χρησιμοποιεί τα μαθηματικά για να ερμηνεύσει τις προφητείες που κρύβουν οι Γραφές.
ΑΝΤΙΓΡΑΦΗ  ΑΠΟ http://www.on-news.gr/   ΚΑΙ  ΠΗΓΗ    
blog.gr
ΑΛΛΑ  ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ  ΝΑ ΤΟ ΔΕΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΚΟΜΠΟ,, ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ ΠΙΘΑΝΕΣ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΕΣ!!!!!!!!!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου