Σήμα Facebook

ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΚΙΑΦΗΣ | κινητο 6907471738


ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ
Συνεχή Ροή Ειδήσεων από το νησί

Τετάρτη 2 Μαρτίου 2011

Η ΜΑΡΙΑ ΣΤΑΥΡΙΑΝΟΥ ΔΙΔΑΞΕ ΗΘΟΣ ΚΑΙ ΕΔΕΙΞΕ ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΔΑΣΚΑΛΟΣ

Τετάρτη, 2 Μαρτίου 2011


ΕΝΩΣΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΩΝ ΜΕΣΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ - ΙΘΑΚΗΣ (ΕΛΜΕ-ΚΙ)

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
Το ΔΣ της ΕΛΜΕ-ΚΙ εκφράζει τη θλίψη του για το χαμό της συναδέλφισσας Μαρίας Σταυριανού. Η συναδέλφισσα δίδαξε ήθος, μαχητικότητα, δημοκρατικότητα και κατάχτησε τον τίτλο της δασκάλας. Η δωρεά των οργάνων, που έγινε από τους οικείους της, σίγουρα ανταποκρινόταν απόλυτα στη θέλησή της. Δεν έλειψε από καμία απεργιακή μάχη και ενσάρκωσε τις αξίες της ανιδιοτέλειας και της αλληλεγγύης. Γι’ αυτούς τους λόγους θα μείνει στη μνήμη μας.
Το ΔΣ της ΕΛΜΕ-ΚΙ, αντί στεφάνου καταθέτει 200 ευρώ στο λογαριασμό 3390300202270 (Αγροτική Τράπεζα – στο όνομα Βλάχος Σταύρος) της Σχολικής Επιτροπής του Δημοτικού Σχολείου Βρονταμά Λακωνίας, από όπου καταγόταν. Με τα λεφτά αυτά προτείνουμε να αγοραστεί εκπαιδευτικό και αθλητικό υλικό στη μνήμη της. Καλούμε τους Συλλόγους Διδασκόντων, τους συναδέλφους και όποιους άλλους επιθυμούν να πράξουν ανάλογα.
Τέλος, το ΔΣ της ΕΛΜΕ-ΚΙ προτείνει στο Δήμο Κεφαλονιάς (μέσω της Δημοτικής Επιτροπής Παιδείας) και στο ΥΠΔΒΜΘ, να ονομάσουν το γυμναστήριο που διεκδικούμε να φτιαχτεί μαζί με το νέο (αποκλειστικά δημόσιο και δωρεάν) σχολικό συγκρότημα της Πάστρας, «Μαρία Σταυριανού». Μέχρι τότε έτσι να ονομάζεται ο χώρος που χρησιμοποιείται σαν γυμναστήριο στο υπάρχον κτίριο.

Αργοστόλι 01/03/2011

Για το ΔΣ της ΕΛΜΕ-ΚΙ

Ο Πρόεδρος                    Ο Γραμματέας
Γεωργόπουλος Διονύσης         Βασιλάτος Παύλος
ΑΝΤΙΓΡΑΦΗ  ΑΠΟ ΤΟ  infokefalonia.blogspot.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου