Σήμα Facebook

ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΚΙΑΦΗΣ | κινητο 6907471738


ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ
Συνεχή Ροή Ειδήσεων από το νησί

Τρίτη 5 Απριλίου 2011

Δελτίο Τύπου Εθελοντών Σαμαρειτών Κεφαλληνίας




Οφείλουμε να εκφράσουμε τα συγχαρητήρια μας προς τον αξιότιμο κ. Βαλέτα Πρόεδρο του Λιμενικού Ταμείου Κεφαλλονιάς, για την άψογη και πρωτόγνωρη για όλους μας προετοιμασία της υποδοχής του κρουαζιερόπλοιου.
Πράγματι υπήρξε καθοριστική η παρουσία του και αυτό διότι δέχθηκε όλες αυτές τις προτάσεις οι οποίες μοναδικό σκοπό είχαν να υπάρξει ένα τέλειο αποτέλεσμα.
Απέδειξε πως το να έχει κανείς << αυτιά >>
ώστε να ακούει να διακρίνει και να εκτιμά τα όσα του προτάθηκαν, τότε το σίγουρο είναι πως θα υπάρξει έργο.

Ο κ. Μπενετάτος απέδειξε και αυτός με την σειρά του, ότι με την σωστή προετοιμασία και οργάνωση κατάφερε μαζί με τον κ. Βαλέτα να φύγει η αγωνία όλων για το αν τελικά θα υπάρξει θετικό αποτέλεσμα, όπως και ευτυχώς υπήρξε.
Θεωρούμε πως αυτή η συνεργασία των δύο υπήρξε ουσιαστικά η καταλληλότερη συνταγή και είναι αυτή που έφερε αυτό το πολυπόθητο αποτέλεσμα.
Ελπίζουμε να συνεχιστεί αυτή η σωστή συνεργσία όλων αυτών που επέτυχαν και να γίνει παράδειγμα προς μίμηση όλων αυτών των << κύκλων >> που πάντα μα πάντα όταν βλέπουν πως πάει να γίνει κάτι καλό, αμέσως θα προσπαθήσουν να το καταστρέψουν.
Ας παραδειγματιστούμε και ας μην επιτρέψουμε σε κανέναν έστω και να προσπαθήσει να εμποδίσει την ανάπτυξη και την πρόοδο του τόπου μας.
Δεν θα αναφερθώ σε περισσότερα απλά να ξέρουν όλοι όσοι θέλουν να εμποδίσουν το κάθε τι καλό που πάει να γίνει σε αυτόν τον τόπο, πως πλέον ο κόσμος πλέον κοιτά μόνο μπροστά και το μπροστά είναι μόνο η πρόοδος.
Εμείς οι Εθελοντές Σαμαρείτες θα είμαστε και θα παραμείνουμε αρωγοί και ίσως πολλές φορές θα μπούμε και μπροστά σε ότι ωφελεί τον τόπο ,μας και τους συμπολίτες μας, άλλωστε η κάθε εθελοντική μας παρουσία αυτόν τον σκοπό έχει, να παρέχουμε και να βοηθούμε όποτε, τον οποιονδήποτε και όπου χρειαστεί .
Ελπίζοντας στην συνέχεια αυτής της δημιουργικής αρχής για τον τόπο μας.
Χαράλαμπος Μοσχόπουλος
Αρχηγός Σώματος Εθελοντών Σαμαρειτών, Διασωστών & Ναυαγοσωστών Κεφαλληνίας
-- Χαράλαμπος  Μοσχόπουλος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου