Σήμα Facebook

ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΚΙΑΦΗΣ | κινητο 6907471738


ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ
Συνεχή Ροή Ειδήσεων από το νησί

Σάββατο 9 Απριλίου 2011

ΣΑΛΟΣ ΣΤΗΝ ΙΘΑΚΗ ΜΕ ΤΟ ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΟ ΤΟΥ ΠΛΟΙΟΥ.


Ο Δήμαρχος συμφώνησε εν αγνοία του Δημ. Συμβουλίου


Ο Δήμαρχος συμφώνησε την τροποποίηση του δρομολογίου του Ε/Γ-Ο/Γ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑ χωρίς να φέρει το θέμα στο Δημοτικό Συμβούλιο, απαξιώνοντας το σε σημείο να έχει εξαγριώσει τους κατοίκους της Ιθάκης. Ο Δήμαρχος κ. Γ. Κασσιάνος όπως λένε οι πληροφορίες συμφώνησε με την εταιρεία για την αλλαγή του δρομολογίου παρακάμπτοντας το Δημοτικό Συμβούλιο.
Δημοτικοί Σύμβουλοι της αντιπολίτευσης αλλά και τρεις της πλειοψηφίας ζητούν από τον Πρόεδρο του Δημ. Συμβουλίου να συγκαλέσει κατεπείγουσα συνεδρίαση του Δ.Σ.
Κύριε Πρόεδρε,
Σας καλούμε να συγκαλέσετε άμεσα το Δημοτικό Συμβούλιο σύμφωνα με τον κώδικα, σε Κατεπείγουσα Συνεδρίαση, με μοναδικό θέμα συζήτησης την επιστολή του δημάρχου Ιθάκης κ.Κασσιανού με την οποία προτείνει προς την Εταιρεία Στρίντζη τροποποίηση δρομολογίων του Ε/Γ-Ο/Γ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑ καθώς επίσης και αλλαγή λιμένος εκκίνησης και λήξης δρομολογίων από το Βαθύ της Ιθάκης στη Σάμη.
Λόγω του Κατεπείγοντος του θέματος σας καλούμε να ορίσετε την συνεδρίαση την Δευτέρα το απόγευμα και παρακαλούμε να ενημερωθούν με κάθε μέσο όλοι οι συμπατριώτες μας.

ΟΙ ΔΗΜΟΤΙΚΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ:


ΘΑΝΑΣΗΣ ΛΙΒΙΤΣΑΝΗΣ
ΔΙΟΝΥΣΗΣ ΣΤΑΝΙΤΣΑΣ
ΣΠΥΡΟΣ ΚΑΝΔΗΛΙΩΤΗΣ
ΓΙΑΝΝΗΣ ΜΑΡΜΑΡΗΣ
ΘΟΔΩΡΟΣ ΣΑΡΔΕΛΗΣ
ΜΙΧΑΛΗΣ ΛΙΒΑΝΗΣ
ΠΑΤΡΟΚΛΟΣ ΤΣΙΝΤΗΛΑΣ
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου