Σήμα Facebook

ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΚΙΑΦΗΣ | κινητο 6907471738


ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ
Συνεχή Ροή Ειδήσεων από το νησί

Τετάρτη 20 Απριλίου 2011

ΟΙ ΑΠΕΡΓΙΕΣ ΠΟΥ ΕΡΧΟΝΤΑΙ

Επιστροφή

Έντυπη Έκδοση

Επιμένουν στην απεργία οι τεχνικοί της τηλεόρασης

Παράνομη και καταχρηστική χαρακτήρισε το Μονομελές Πρωτοδικείο Αθηνών τη 48ωρη απεργία που είχε κηρύξει σε όλα τα κανάλια εθνικής εμβέλειας για χθες και σήμερα η Ενωση Τεχνικών Ιδιωτικής Τηλεόρασης Αττικής ζητώντας: υπογραφή συλλογικής σύμβασης εργασίας, πάγωμα των απολύσεων, καταβολή των δεδουλευμένων και να μπει τέλος στη μαύρη, ανασφάλιστη και ενοικιαζόμενη εργασία. 
Μοναδικός απεργοσπάστης για άλλη μία φορά ο Σκάι, που μετέδωσε εκπομπές και ειδήσεις.
 
Απεργία διαρκείας σχεδιάζει η ΓΕΝΟΠ τον Μάιο
Αντιδρά στην πρόθεση μετοχοποίησης του 17% της επιχείρησης το 2012
Απεργία διαρκείας σχεδιάζει η ΓΕΝΟΠ τον Μάιο



Κινητοποιήσεις που θα περιλαμβάνουν απεργία διαρκείας ετοιμάζει η ΓΕΝΟΠ ΔΕΗ, αντιδρώντας στην πρόθεση μετοχοποίησης του 17% της επιχείρησης το 2012. Η Εκτελεστική Επιτροπή της ΓΕΝΟΠ θα εισηγηθεί στο Διοικητικό Συμβούλιο του συνδικαλιστικού φορέα, την προκήρυξη 48ωρων επαναλαμβανόμενων απεργιών, δυναμικές εκδηλώσεις διαμαρτυρίας και εκστρατεία ενημέρωσης φορέων και καταναλωτών.

Το ΔΣ της ΓΕΝΟΠ θα συνεδριάσει στις 28 Απριλίου για να αποφασίσει τους τρόπους αντίδρασης στην περαιτέρω μετοχοποίηση της ΔΕΗ, ενω αύριο η ΓΕΝΟΠ θα δώσει συνέντευξη τύπου.
  
ΦΥΣΙΚΑ  ΕΧΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΠΕΡΓΙΑ ΤΗΣ ΠΡΩΤΟΜΑΓΙΑΣ  ΚΑΙ

Την κήρυξη 24ωρης γενικής πανελλαδικής απεργίας στις 11 Μαΐου, από κοινού με την ΑΔΕΔΥ, αποφάσισε χθες η Ε.Ε. της ΓΣΕΕ αντιδρώντας στο μέτρα του Μνημονίου και στα νέα μέτρα του μεσοπρόθεσμου προγράμματος που έχει ήδη περιγράψει η κυβέρνηση. «Τα δημοσιονομικά προβλήματα της χώρας δεν ξεπερνιούνται όταν παραμένουν άθικτες οι γενεσιουργές αιτίες που τα παράγουν? το πρόβλημα της χώρας είναι η ανισοκατανομή των εισοδημάτων και των φορολογικών βαρών, η διαφθορά, η κρίση του παραγωγικού και του αναπτυξιακού μοντέλου», ανακοίνωσε η ΓΣΕΕ δηλώνοντας την αντίθεσή της στη συνέχιση της λιτότητας. Βασικές διεκδικήσεις της ΓΣΕΕ είναι:

  • Η υπεράσπιση του δημόσιου οικονομικού χώρου αλλά και των κοινωνικών αγαθών (π.χ. ενέργεια, νερό, τηλεπικοινωνίες, κ.λπ.).
  • Η λήψη άμεσων μέτρων για την τόνωση της ανάπτυξης και της απασχόλησης, ενίσχυση του επιδόματος ανεργίας και επέκταση του χρόνου καταβολής του.
  • Η επαναχορήγηση της 13ης και 14ης σύνταξης σε όλους με προτεραιότητα τους χαμηλοσυνταξιούχους.
  • Η πάταξη της εισφοροδιαφυγής και της φοροδιαφυγής.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου