Σήμα Facebook

ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΚΙΑΦΗΣ | κινητο 6907471738


ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ
Συνεχή Ροή Ειδήσεων από το νησί

Τετάρτη 25 Ιανουαρίου 2012

ΤΕΛΙΚΑ ΒΡΕΘΗΚΕ Ο ΒΡΕΤΑΝΟΣ JEREMY CREW!

  ΟΙ  ΕΡΕΥΝΕΣ  ΣΥΝΕΧΙΖΟΝΤΑΙ!!   ΠΗΓΗ :   KEFALONIAPRESS  E Δ Ω
 Βρέθηκε το πτώμα του άτυχου Βρετανού που είχε χαθεί στη Σκάλα
bretanos_xamenos.jpg
 ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ!!

18:30  Η αστυνομία δεν μπορεί να κάνει ανακοινώσεις αν δεν γίνει η ταυτοποίηση και αναγνώριση του πτώματος απο συγγενείς. Δραματική διαδικασία για την οικογένειά του. Μέχρι  τότε όμως επίσημα δεν δίνεται το όνομα του Βρετανού.
18:00 Γίνεται η μεταφορά του πτώματος από το σημείο. Πρόκειται για τη θέση "Λάκκος" στο Ρατζακλι. Πολύ δύσβατο μέρος.

17:30 μμ  Τραγικός επίλογος για τον Βρετανό υπήκοο που ζούσε μόνιμα τα τελευταία χρόνια στην Σκάλα. Το πτώμα του βρέθηκε σε πολύ απόκρημνο σημείο στο Ρατζακλί από βοσκό της περιοχής. Αυτή την στιγμή 5.30 μμ όπως μας ενημέρωσε κάτοικος της περιοχής η αστυνομία είναι στο σημείο.
jeremy_first.jpg
ΚΑΙ ΤΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟ ΣΑΚΗ ΒΟΥΤΟ,,ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΕΛΙΔΑ ΤΟΥ   
ΤΟ ΒΗΜΑ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ:

ΒΡΕΘΗΚΕ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΕΝΑΜΙΣΗ ΜΗΝΑ ΕΞΑΦΑΝΙΣΗΣ ΤΟΥ Ο ΒΡΕΤΑΝΟΣ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΗΤΑΝ ΜΟΝΙΜΟΣ ΚΑΤΟΙΚΟΣ ΣΚΑΛΑΣ ΚΕΦΑΛΛΗΝΙΑΣ

Σήμερα το απόγευμα στην περιοχή Ραντζακλι θέση Λάκκος από κυνηγό βρέθηκε τυχαία το πτώμα του χαμένου Βρετανού που είχε εξαφανιστεί από την οικία του στην Σκάλα εδώ και ενάμιση μήνα , αμέσως ο κυνηγός ειδοποίησε την αστυνομία και ενημέρωσε σε ποιο σημείο βρίσκετε το πτώμα όπου βρέθηκε κρεμασμένος σε ένα Δέντρο από τους άνδρες του αστυνομικού τμήματος ελειου μαζί με τους άνδρες της ασφάλειας και τον συντονισμό από τον ίδιο τον διευθυντή της Αστυνομίας κ Φιλίππου Παναγιώτη ,αμέσως το πτώμα μεταφέρθηκε για να αποσταλεί στην Πάτρα για νεκροψία και νεκροτομή για να εξακριβωθούν και επίσημα τα αίτια του θανάτου του και να γίνει και επίσημα και η ταυτοποίηση του από την μητέρα του που ταξιδεύει από την Αγγλία για Κεφαλονιά ,εδώ πρέπει να πούμε ότι είχε απασχολήσει και παλιότερα της αρχές με την εξαφάνιση του άλλες δυο φορές ,τα μέχρι στιγμής στοιχεία δείχνουν αυτοκτονία .Και να τονίσουμε από το ρεπορταζ που κάναμε ότι παρόλο της απεγνωσμένες προσπάθειες της αστυνομίας να τον εντοπίσει εδώ και πολύ καιρό ερευνών δεν είχε αποτέλεσμα εάν δεν τύχαινε να περάσει ο κυνηγός από αυτή την περιοχή όπου όπως μου ανέφεραν είναι από της ποιο δύσβατες και δύσκολες περιοχές τα αποτελέσματα θα τα έχει η αστυνομία μετά από την νεκροψία νεκροτομή για να ανακοινώσει και επίσημα την αυτοκτονία και την ταυτοποίηση του αυτόχειρα

Ρεπορτάζ Σάκης Βουτος Δημοσιογραφος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου