Σήμα Facebook

ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΚΙΑΦΗΣ | κινητο 6907471738


ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ
Συνεχή Ροή Ειδήσεων από το νησί

Σάββατο 22 Δεκεμβρίου 2012

ΠΡΟΒΟΛΗ ΤΑΝΙΑΣ ΣΤΟ ΚΟΙΝΟΤΙΚΟ!


Ο ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΠΡΟΝΗΣΟΣ,, ΣΤΙΣ  22/12/12,, ΘΑ ΠΡΟΒΑΛΕΙ ΣΤΟ ΚΟΙΝΟΤΙΚΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΜΙΑ ΠΟΛΥ ΟΜΟΡΦΗ ΤΑΙΝΙΟΥΛΑ ΓΙΑ ΠΑΙΔΙΑ,, ΚΑΙ ΤΑ ΚΑΛΟΥΝ ΝΑ ΠΑΡΑΒΡΕΘΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΤΗΝ ΔΟΥΝ.!  ΤΙΤΛΟΣ Ο  ΧΟΡΟΣ  ΤΩΝ  ΠΑΓΕΤΩΝΩΝ

ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΚΡΑΤ

Ξεκίνησε ως κομπάρσος της «Εποχής των Παγετώνων», αλλά έγινε αμέσως ο δημοφιλέστερος animation προϊστορικός ήρωας. Παρόλα αυτά, εδώ και τέσσερις ταινίες ο σκίουρος Σκρατ δεν βγάζει κουβέντα, δεν ανακατεύεται στις δουλειές των άλλων, απλώς κυνηγάει το βελανίδι του. Σε μια σπάνια στιγμή ηρεμίας αποφάσισε να μιλήσει στο «α».

Το όνομα του συμπαθέστατου τρωκτικού, αν και δεν ακούγεται ποτέ σε καμία ταινία της σειράς, προέρχεται από τις λέξεις squirrel (σκίουρος) και rat (αρουραίος), πρόκειται δε για ένα μακρόδοντα σκίουρο, «cronopio» επί το επιστημονικότερον. Στην πρώτη «Εποχή των Παγετώνων» ήταν απλώς ένας δεύτερος κωμικός χαρακτήρας που κυνηγούσε με μανία ένα «ατίθασο» βελανίδι – μια σειρά από σύντομα, αστεία και σεναριακά ανεξάρτητα ιντερμέδια στις περιπέτειες του μαμούθ Μάνι, του μακρόδοντα τίγρη Ντιέγκο και του βραδύποδα Σιντ. Οι επίπονες προσπάθειες να κάνει δικό του ή να θάψει τον πολύτιμο καρπό, οι οποίες κατέληγαν πάντα σε ξεκαρδιστική αποτυχία, έκλεψαν με άνεση την παράσταση και στην επιστροφή της προϊστορικής παρέας ύστερα από τέσσερα χρόνια («Η Εποχή των Παγετώνων: Η Απόψυξη») ο εμμονοληπτικός σκίουρος ήταν ο αδιαμφισβήτητος σταρ. Ο κινηματογραφικός του χρόνος μεγάλωσε, αλλά σοφά οι παραγωγοί αποφάσισαν να τον κρατήσουν και στα επόμενα δύο σίκουελ ως «ειδική εμφάνιση» και να μην τον κάψουν δίνοντάς του πρωταγωνιστικό ρόλο. Με σύντομα, βουβά και πάντα καλογραμμένα σκετς (όπως αυτό στον Παράδεισο) ο Σκρατ «χτυπάει και φεύγει», παραμένοντας έτσι η πολύτιμη ατραξιόν ολόκληρου του franchise. Είναι αυτός που παίρνει πάνω του το promotion κάθε νέας ταινίας με ένα τρέιλερ-αυτόνομη μικρού μήκους, ενώ έχει πρωταγωνιστήσει στο διάρκειας επτά λεπτών και υποψήφιο για Όσκαρ «No Time for Nuts» κι έχει εμφανιστεί σε μεσαίου μήκους τηλεταινία («A Mammoth Christmas») αλλά και σε ένα τηλεοπτικό επεισόδιο του «Family guy» και των «The Simpsons».
Πάντα ερμηνευμένος από τον σκηνοθέτη της πρώτης ταινίας Κρις Γουέτζ, στην ολοκαίνουργια «Εποχή των Παγετώνων 4: Ο Χορός των Ηπείρων» προκαλεί μια σειρά σεισμικών δονήσεων που αλλάζουν την παγκόσμια γεωγραφία –αυτό μόνο γι’ αρχή–, ενώ η εύρεση ενός χάρτη τον οδηγεί στη… Σκρατλαντίδα. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου