Σήμα Facebook

ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΚΙΑΦΗΣ | κινητο 6907471738


ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ
Συνεχή Ροή Ειδήσεων από το νησί

Κυριακή 16 Δεκεμβρίου 2012

Ένας διαγωνισμός για όλους τους μελλοντικούς νεόνυμφους!

Ένας διαγωνισμός για όλους τους μελλοντικούς νεόνυμφους!
Δημόσια εκδήλωση · Διοργανωτές: Kefalloniawedding Photographykefalonia Kefallonia-island, Κώστας Φραγκιάς και Kremmidas George

Ένας πρωτότυπος διαγωνισμός για όλους τους νεόνυμφους που σκέφτονται να πραγματοποιήσουν την τελετή του γάμου τους το επόμενο χρονικό διάστημα διοργανώνεται αυτή την περίοδο στο νησί μας.

Αρκετοί επαγγελματίες του χώρου συνεργάζονται για να σας προσφέρουν μια μοναδική ευκαιρία, προκειμένου η ομορφότερη στιγμή της ζωής σας να αποτελέσει μια μοναδική ανάμνηση, και να υλοποιηθεί με το μικρότερο δυνατό κόστος.
Ο διαγωνισμός, λοιπόν, έχει ως εξής:

Τα ζευγάρια έως 40 ετών που σκέφτονται να παντρευτούν με θρησκευτικό γάμο το διάστημα από 26η Ιανουαρίου 2013, μέχρι και το αργότερο 30 Μαΐου 2013, αποστέλλουν εκδήλωση ενδιαφέροντος για την μοναδική αυτή προσφορά στο e-mail: kefaloniaweddings@gmail.com.

Στα απαραίτητα στοιχεία που θα μας αποστείλουν είναι και ο αριθμός των καλεσμένων που θα έχουν στο γαμήλιο τραπέζι. Η καταληκτική ημερομηνία υποβολής συμμετοχής είναι η Δευτέρα 7 Ιανουαρίου. Στη συνέχεια, με βασικό κριτήριο επιλογής το μεγαλύτερο αριθμό καλεσμένων, τα 8 επικρατέστερα ζευγάρια θα συμμετέχουν σε κλήρωση που θα γίνει την Πέμπτη 17 Ιανουαρίου, δημόσια και θα μεταδοθεί ζωντανά από το www.mykefalonia.com.

Δηλώσεις συμμετοχής στο email kefaloniaweddings@gmail.com για οποιαδήποτε πληροφορία στο τηλ. 6932020000


Πηγή: http://www.mykefalonia.com/index.php?option=com_k2&view=item&id=20657%3A&Itemid=267#ixzz2Cq888cHx

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου