Σήμα Facebook

ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΚΙΑΦΗΣ | κινητο 6907471738


ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ
Συνεχή Ροή Ειδήσεων από το νησί

Σάββατο 8 Δεκεμβρίου 2012

Aριστούχα μαθήτρια από την περιοχή μας ,Μυρτώ Πετράτου


 
Την αριστεία ως αποτέλεσμα της προσπάθειας νέων ανθρώπων για επιτυχία και διάκριση τίμησε χθες η Eurobank βραβεύοντας 394 αριστούχους μαθητές και μαθήτριες  για το σχολικό έτος 2011 – 2012 στο πλαίσιο του Προγράμματος «Η Μεγάλη Στιγμή για την Παιδεία». Η εκδήλωση είχε πανηγυρικό χαρακτήρα με αφορμή τη συμπλήρωση 10 χρόνων του Προγράμματος, στο πλαίσιο του οποίου από το 2003 έχουν βραβευτεί 11.800 αριστούχοι μαθητές απ’ όλη την Ελλάδα. Στην εκδήλωση παρέστη και απηύθυνε χαιρετισμό ο ποιητής κ. Μάνος Ελευθερίου
 
Με το πρόγραμμα «Η Μεγάλη Στιγμή για την Παιδεία», η Eurobank επιβραβεύει κάθε χρόνο τους αριστούχους αποφοίτους με τον υψηλότερο βαθμό πρόσβασης στην τριτοβάθμια εκπαίδευση, από κάθε Λύκειο της χώρας, δημόσιο και ιδιωτικό, ημερήσιο και εσπερινό.
Στην χθεσινή εκδήλωση βραβεύτηκαν μαθητές και μαθήτριες από την Αττική και από τα νησιά του Αιγαίου που σπουδάζουν στην Αθήνα ενώ έχουν ήδη πραγματοποιηθεί ανάλογες τελετές βράβευσης σε όλες της περιφέρειες της χώρας.
 
Υποδεχόμενος τους αριστούχους μαθητές, ο διευθύνων σύμβουλος της Eurobank κ. Νικόλαος Νανόπουλος, τόνισε πως: «Στη δεκάχρονη διαδρομή του Προγράμματος που αντιπροσωπεύει για μας μια πρωτοβουλία κοινωνικής προσφοράς, η οποία προάγει ισχυρές διαχρονικές αξίες. είχαμε τη χαρά και την τιμή να γνωρίσουμε χιλιάδες νέους ανθρώπους που δεν διάλεξαν τον εύκολο δρόμο, αλλά έδωσαν με επιτυχία μια δύσκολη προσωπική μάχη διεκδικώντας τους στόχους και τα όνειρά τους». 
δειτε  την ανάρτηση  στο  σύνδεσμο  http://kefaloniapress.gr
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου