Σήμα Facebook

ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΚΙΑΦΗΣ | κινητο 6907471738


ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ
Συνεχή Ροή Ειδήσεων από το νησί

Κυριακή 17 Αυγούστου 2014

ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΑΝΤ1!!!!

Η γιορτή της Ρομπόλας στον ANT1! (VIDEO)

    Η γιορτή της Ρομπόλας στον ANT1! (VIDEO)
    Αφιέρωμα στη γιορτή της Ρομπόλας, πραγματοποίησε ο τηλεοπτικό σταθμός ANT1 , μέσα από το κεντρικό του δελτίο ειδήσεων.
    Δείτε το VIDEO
    Τε

    ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΝΑΤΗΣΗ ΜΗΝΑ ΣΤΟ POROSNEWS




    Ευχαριστούμε Κεφαλλονιά!

    Τι να πει κανείς για τους Κεφαλονίτες που κατάφεραν και αναγεννήθηκαν από την αρχή; Οι σεισμοί που αρχές του Φεβρουαρίου έκαναν μεγάλη ζημιά στο νησί, τώρα μοιάζουν με ξεθωριασμένη ανάμνηση.
    ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΠΑΠΑΔΗΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΥ
    Κάποια προβλήματα σαφώς υπάρχουν ακόμα, αλλά κανείς δεν μπορεί να παραβλέψει τις φιλότιμες προσπάθειες και την ψυχή που καταβάλλουν όλοι οι επιχειρηματίες του τουρισμού καθώς και τοπικοί φορείς προκειμένου να βρει πλήρως το νησί τους ρυθμούς του.
    Ευχαριστούμε κύριε Χάρη για την φιλοξενία στο πανέμορφο ξενοδοχείο σας που δεν έχει να ζηλέψει τίποτα από ξενοδοχειακά συγκροτήματα του εξωτερικού. Είστε πρότυπο επιχειρηματία και σαφώς όσοι επιλέγουν να περάσουν διακοπές μαζί σας, μόνο με τις καλύτερες αναμνήσεις φεύγουν και με την υπόσχεση ότι θα γυρίσουν σύντομα να σας ξαναδούν!

    Μου έκανε εντύπωση που ασχολείστε με κάθε πελάτη σας ξεχωριστά, γνωρίζετε τη ζωή τους, τους αγαπάτε σαν πραγματικούς σας συγγενείς, ενδιαφέρεστε για τους ίδιους. Δεν είναι μόνο το προσεγμένο ξενοδοχείο σας, είναι η προσωπική σας σφραγίδα, η ψυχή και το συναίσθημα που καταθέτετε.
    Διευκολύνατε απίστευτα εμένα μαζί με τους συνεργάτες μου, Μιχάλη και Παναγιώτη, στο γύρισμα. Ποιος άλλος μεγαλοεπιχειρηματίας ή ξενοδόχος θα επέτρεπε έτσι απλά σε ένα τηλεοπτικό συνεργείο να γυρίζει ασυνόδευτο τους χώρους του καταλύματος του και να συνομιλεί με πελάτες; Κανένας! Ποιος πελάτης συμπληρώνω δεν θα ήθελε να ξαναέρθει στο Φισκάρδο για εσάς και τις υψηλού επιπέδου τουριστικές υπηρεσίες που προσφέρετε; Πάλι κανένας! Είστε το Άλφα και το Ωμέγα όλου αυτού που έχετε καταφέρει και γνωρίζω πως δεν είναι εύκολο καθώς ακόμα και ο ύπνος σας περιορίζεται στις 3 ώρες ημερησίως, αφού επιμελείστε τα πάντα προσωπικά! Συγχαρητήρια όλοι οι επιχειρηματίες του κλάδου θα πρέπει να βαδίζουν στα δικά σας βήματα για να επιτύχουν και να βλέπουν γεμάτο μέχρι τέλος της σεζόν τα βιβλία κρατήσεων τους.
    Ευχαριστούμε Πέτρο για τις στιγμές γέλιου που μας χάρισες, για την άμεση εξυπηρέτηση, για τη φιλοξενία και για όλες τις διευκολύνσεις. Αν δεν υπήρχες εσύ, πιθανότατα να μην είχαμε φτάσει καν Κεφαλονιά! Σου εύχομαι εκ μέρους και των παιδιών χρυσές δουλειές με αύξηση των φιαλών που παράγεις τουλάχιστον κατά 500.000 τον επόμενο χρόνο-επιτυχίες και διακρίσεις στα κρασιά σου, πρωτοπορία στο δύσκολο χώρο που κινείσαι καθώς ο ανταγωνισμός είναι μεγάλος. Να θυμάσαι πως το δέντρο που γεννοβολάει καρπούς το πετροβολάνε!
    Ευχαριστούμε όλους όσους μας ανοίξατε τις πόρτες των επιχειρήσεων σας χωρίς δεύτερη σκέψη και μας βάλατε με χαρά «στο επαγγελματικό σας σπίτι»!
    Εσάς αδελφή Ευπραξία γιατί μας μιλήσατε πολύ όμορφα στον Άγιο Γεράσιμο και μας δείξατε πώς είναι οι πραγματικοί πνευματικοί άνθρωποι που δέχονται τον πιστό όπως είναι και τον αντιμετωπίζετε με ευλάβεια-μεγαλοπρέπεια και αγάπη, μας γαληνέψατε! Εσάς κύριε Δήμαρχε γιατί δεχθήκατε να μας δείτε σε μια δύσκολη για εσάς προσωπική στιγμή-εσάς κύριε Διονύση και όλη σας την οικογένεια στο μυρωδάτο γλυκό εργαστήριο σας, εσάς κύριε Σπύρο και κυρία Ελευθερία για την φιλοξενία που μας δείξατε, εσάς κύριε Χριστόφορε-Βαγγέλη-Μαρίνα για όλα και φυσικά για το χρυσό σας μέλι- την τροφή των θεών, εσάς κυρία Ελένη για τη συγκινητικές δύσκολες στιγμές σας που μοιραστήκατε μαζί μας, εσάς κύριε Κώστα για την παραδοσιακή βραδιά και γιατί μας αποδείξατε πως οι νέοι πρέπει να παλεύουν και να μην εγκαταλείπουν,  εσάς κυρία Τασία-κύρια Βάσω και Ντίνο γιατί μας δείξετε τι σημαίνει στηρίζω τον τόπο μου, εσάς Μεταξά-Κούλα-Μάκη-κύριε Σπύρο-Σοφία και Λυδία απλά για αυτό που είστε και γιατί μας σκλαβώσατε… ξέρετε πόσο πολύ σας αγαπάμε!
    Ανανεώνουμε σύντομα το ραντεβού μας με όλους σας! Θα ξαναέρθουμε Κεφαλονιά σίγουρα!
    Μιχάλη-Παναγιώτη ευχαριστώ για τις όμορφες στιγμές μας στην αποστολή γιατί παρά το τρέξιμο και τα 1250 χλμ που έγραψε το κοντέρ είμαστε αληθινή ομάδα! Αυτό σημαίνει ομαδική δουλειά και επαγγελματίες! Να είστε καλά!

    Δεν υπάρχουν σχόλια:

    Δημοσίευση σχολίου