Σήμα Facebook

ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΚΙΑΦΗΣ | κινητο 6907471738


ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ
Συνεχή Ροή Ειδήσεων από το νησί

Κυριακή 31 Αυγούστου 2014

Φρένο στους “πειρατές” των τουριστικών λεωφορείων

Τέρμα στην “πειρατεία” των τουριστικών λεωφορείων μπαίνει με τη… βούλα που θα διαθέτουν πλέον οι ιδιοκτήτες τους για την προστασία της ασφάλειας των επιβατών. 

Κυρίως με σκοπό την αποκατάσταση της νομιμότητας στον κλάδο τους. Της πλήρους ταύτισης μεταξύ των στοιχείων της άδειας κυκλοφορίας που αυτό φέρει και των τεχνικών και ποιοτικών χαρακτηριστικών του. Αυτά θα προσφέρει το ηλεκτρονικά αναγνώσιμο Σήμα πιστοποίησης της γνησιότητας και νομιμότητας του τουριστικού λεωφορείου που ξεκίνησε ήδη να διατίθεται από προχθές.
Το ειδικό τσιπ είναι υποχρεωτικό για το σύνολο των τουριστικών λεωφορείων της χώρας και χορηγείται από την Γενική Πανελλαδική Ομοσπονδία Επιχειρήσεων Τουρισμού, κατόπιν επικοινωνίας του κάθε ενδιαφερόμενου.
Οι ιδιοκτήτες τουριστικών λεωφορείων έχουν περιθώριο ενός έτους για την προμήθεια του σήματος. Μετά το πέρας της 30ης Ιουνίου 2015 δεν θα είναι εφικτή η ολοκλήρωση του ελέγχου ΚΤΕΟ χωρίς την ύπαρξη σήματος σε ισχύ και σε περίπτωση τροχονομικού ελέγχου πέραν άλλων διοικητικών κυρώσεων, επιβάλλεται πρόστιμο 500 ευρώ και αφαιρούνται τα στοιχεία κυκλοφορίας του τουριστικού λεωφορείου (άδεια κυκλοφορίας και κρατικές πινακίδες).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου