Σήμα Facebook

ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΚΙΑΦΗΣ | κινητο 6907471738


ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ
Συνεχή Ροή Ειδήσεων από το νησί

Πέμπτη 28 Αυγούστου 2014

ΑΠΟ ΤΟ 1987 ΣΤΟ 2014 - Final Countdown

 Το εξιτήριο που θα λάβει σήμερα ο Γιάννης Αντετοκούνμπο, ύστερα από τη διήμερη παραμονή του σε νοσοκομείο, λόγω γαστρεντερίτιδας, θα τερματίσει την πρόσκαιρη ανησυχία που δημιουργήθηκε στην προετοιμασία της Εθνικής Ανδρών, τέσσερις ημέρες πριν από τη συμμετοχή της στο 17ο Παγκόσμιο πρωτάθλημα της Ισπανίας. Ο Αντετοκούνμπο δεν θα είναι παρών στην τελευταία προπόνηση της Εθνικής στο ΟΑΚΑ, πριν από την αυριανή αναχώρησή της για τη Σεβίλλη, όπου ο Φώτης Κατσικάρης θα δουλέψει με τους διεθνείς παίκτες για τα δύο πρώτα παιχνίδια του ομίλου, κόντρα στη Σενεγάλη και στις Φιλιππίνες, το ερχόμενο Σαββατοκύριακο. Ο τεχνικός της Εθνικής αναφέρθηκε στα θετικά συμπεράσματα της νίκης επί της Τουρκίας στο τελευταίο φιλικό της προετοιμασίας, ενώ ανέλυσε και τα αρνητικά που ήταν λιγότερα, με τα ριμπάουντ να αποτελούν το μεγαλύτερο πρόβλημα, αν δεν υπάρχει ομαδική προσπάθεια και συνεργασία.


• Για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά, Παναθηναϊκός και Ολυμπιακός δεν πρόκειται να αναμετρηθούν στον τελικό του Κυπέλλου για τη διεκδίκηση του τροπαίου, ύστερα από την εξαετή διεκδίκηση του τροπαίου στους τελικούς. Η χθεσινή κλήρωση έφερε αντιπάλους τους «πράσινους» και τους «κόκκινους» στην προημιτελική φάση της διοργάνωσης (8/10) και ενώ πέρυσι οι δρόμοι τους είχαν διασταυρωθεί στον ημιτελικό. Μπορεί ο Παναθηναϊκός να είναι γηπεδούχος στο πρόωρο ντέρμπι των «αιωνίων» (νωρίτερα και από την έναρξη του πρωταθλήματος), αλλά οι εξέδρες του ΟΑΚΑ θα είναι άδειες, λόγω της έκτισης τιμωρίας της έδρας του περσινού Κυπελλούχου για δύο αγωνιστικές.

• Η σύγχρονη ιστορία της Εθνικής ομάδας μπάσκετ έγινε κόμικ και διατίθεται στα βιβλιοπωλεία, με τίτλο «Final Countdown» που ήταν το ξένο τραγούδι που ταυτίστηκε με την επική κατάκτηση του χρυσού μεταλλίου στο Ευρωμπάσκετ του ’87. Το κόμικ των 160 σελίδων παρουσιάζει τη διατήρηση της Εθνικής Ανδρών σε κορυφαίο επίπεδο για 3 δεκαετίες, σχεδόν (1987-2013).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου