Σήμα Facebook

ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΚΙΑΦΗΣ | κινητο 6907471738


ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ
Συνεχή Ροή Ειδήσεων από το νησί

Παρασκευή 15 Αυγούστου 2014

αρχαιες υποθέσεις



BAΣΙΛΙΚΟΣ ΘΟΛΩΤΟΣ ΤΑΦΟΣ ΜΥΚΗΝΑΙΚΗΣ ΠΕΡΙΟΔΟΥ ΣΤΟ ΘΟΡΙΚΟ ΛΑΥΡΙΟΥ!
ΕΤΟΙΜΟΣ ΝΑ ΚΑΤΑΡΕΥΣΕΙ ΤΕΛΕΙΩΣ,ΟΥΤΕ ΕΝΑ ΣΚΕΠΑΣΤΡΟ!!!!!!ΔΟΞΑΣΤΕ ΤΟΥΣ
ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ & ΤΟΠΙΚΕΣ ΑΡΧΕΣ...

Μου αρέσει! Καλά θα κάνουν οι αρχαιολόγοι να σκεφτούν αν θα πρέπει να προχωρουν σε ανασκαφές αν πρόκειται να καταντούν έτσι .Και καλά θα κάνει ο Σαμαρας και οι όμοιοι του να κάθονται στο θρόνο τους ,όσο ακόμη τους πάει,δεν έχουν καμμία σχέση με τον πολιτισμό.Τον προσβάλουν.
  • Makis Metaxas Εικόνα ντροπής που δυστυχώς δεν είναι η μόνη ξάδελφε . Μια φωτογραφία που αποδίδει σε μεγάλο βαθμό την τραγικότητα της Ελλάδας του σήμερα, της παρακμής και της λήθης
  • Μάριος Βερέττας Ο αποτυχημένος πιτσαδόρος, που παριστάνει τον πρωθυπουργό-υπάλληλο της Μέρκελ με την υποστήριξη του σιχαμερού παχύδερμου, ενδιαφέρεται μόνον για ό,τι αρχαιολογικό μπορεί να του προσφέρει ίσως ψήφους. Για τίποτε άλλο. Αυτό που δείχνει η φωτογραφία σου, είναι ένα εξαίρετο δείγμα. Στη Ρόδο νταλίκες και αυτοκίνητα πατούν καθημερινά μια ελληνιστική γέφυρα ηλικίας 2300 ετών και κανείς δεν ενδιαφέρεται. Έξω από τη Θεσσαλονίκη, στον Άγιο Αθανάσιο υπάρχει μια τούμπα με υπέροχες νεκρικές τοιχογραφίες, όπου ο εικονιζόμενος νεκρός γλεντοκοπάει με τους φίλους του. Το μοναδικό αυτό εύρημα αρχαίας ελληνικής ζωγραφικής είναι μόνιμα κλειστό κ.ο.κ.
Ο Ionian Press κοινοποίησε ένα σύνδεσμο.
 · 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΝΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΥΠΕΡΟΧΟ ΑΡΘΡΟ..
IONIANPRESS.GR|ΑΠΟ ADMIN

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου