Σήμα Facebook

ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΚΙΑΦΗΣ | κινητο 6907471738


ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ
Συνεχή Ροή Ειδήσεων από το νησί

Δευτέρα 20 Απριλίου 2015

Α.ΤΣΕΛΕΝΤΗΣ: ΕΡΕΥΝΗΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΣΤΗΝ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑ ΣΕ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΒΑΝ (HXHTIKO)

16 Απριλίου 2015 | By  - 

65406_118934901506008_6714349_nΤΟΥ ΜΑΚΗ ΝΟΔΑΡΟΥ 

Κέντρο Προδρόμων Σεισμικών Φαινομένων με την βοήθεια και την συνεργασία της ομάδας ΒΑΝ του κ. Βαρώτσου , πρόκειται να δημιουργήσει στην Κεφαλονιά , ο πρόεδρος του Γεωδυναμικού Ινστιτούτου Αθηνών , καθηγητής σεισμολογίας Ακης Τσελέντης .

Όπως είπε στο www.apokalypseis.com το συγκεκριμένο κέντρο θα συμβάλει θετικά στην γενικότερη παρατήρηση και στην επιστημονική έρευνα μιάς περιοχής που έχει την υψηλότερη σεισμικότητας της Ευρώπης.  

« Οργανώνουμε ένα Κέντρο Προδρόμων Φαινομένων στο οποίο θα συμμετέχει και το ΒΑΝ του καθηγητή κ. Βαρώτσου και των συνεργατών του . Αυτή την προσπάθεια την είχα ξεκινήσει όταν ήμουν στο Πανεπιστήμιο της Πάτρας . Είχαμε μάλιστα έναν ειδικό σταθμό στα ιαματικά λουτρά της Κυλλήνης όπου μετρούσαμε θερμοκρασίες , την ύπαρξη ραδονίου κλπ .Δυστυχώς μετά από 18 χρόνια προσφοράς εκεί με ανάγκασαν να φύγω και φυσικά θα συνεχίσω την προσπάθεια μου από την θέση που βρίσκομαι τώρα .Το ευχάριστο είναι ότι καταφέραμε και πήραμε ένα κονδύλι περίπου 300.000 ευρώ από την Ε.Ε . και έχουμε σκοπό να δραστηριοποιήσουμε το συγκεκριμένο κέντρο έρευνας με έδρα την Κεφαλονιά.Δηλαδή ένα νησί στο Ιόνιο στο οποίο παρατηρείται μεγάλη σεισμικότητα. Το κέντρο αυτό θα λειτουργήσει και σαν πόλος έλξης επιστημονικών ερευνητικών ομάδων από όλο τον κόσμο. Μέσα στο Μάϊο ξεκινάμε να στήνουμε όλα αυτά τα δίκτυα τα οποία θέλω να σας πω ότι είναι πρωτοποριακά με όργανα που δεν έχουν μπει πουθενά αλλού στην Ευρώπη. Ετσι θα καλύπτουμε όλη την Δυτική Ελλάδα και το Τόξο του Ιονίου . Προγραμματίζουμε επίσης να εγκαταστήσουμε κάποιο αντίστοιχο κέντρο και στην Πύλο.» – ανέφερε ο κ. Τσελέντης .

ΑΚΟΥΣΤΕ ΤΟ ΗΧΗΤΙΚΟ: 

στο συνδεσμο  http://apokalypseis.com/?p=6121

Σχετικά με τα τελευταία δημοσιεύματα Γαλλικής εφημερίδας ότι επίκειται στη χώρα μας σεισμός μεγέθους 9 Ρίχτερ , ο κ. Τσελέντης εξέφρασε την άποψη ότι όλα αυτά είναι γελοιότητες και αποτελούν κομμάτι εικασιών έρευνας του 2011 την οποία κάποιοι επαναφέρουν για να κινδυνολογήσουν κάθε άνοιξη λίγο πριν ξεκινήσει η τουριστική σεζόν στη χώρα μας.

Κατήγγειλε επίσης ότι έφυγε από την Πάτρα πικραμένος καθώς δέχθηκε άδικες επιθέσεις και κριτικές από συναδέλφους του οι οποίοι δεν αναγνώρισαν τις προσπάθειές του και το επιστημονικό του έργο. 


εξαλου  ανεβηκε στις δημοφιλη του μηνα,, μετα τα τελευταια κουνηματακια

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου