Σήμα Facebook

ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΚΙΑΦΗΣ | κινητο 6907471738


ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ
Συνεχή Ροή Ειδήσεων από το νησί

Κυριακή 25 Δεκεμβρίου 2011

Ο Παππάς έριξε το τσιφτετέλι του στα Ζερβάτα!


ΑΝΤΙΓΡΑΦΗ  ΑΠΟ ΤΟ ΚΕΦΑΛΩΝΙΖΩ !!

kefalonizw.com

Δεν πίστευαν στα μάτια τους οι καλεσμένοι σε γάμο που έγινε στα Ζερβάτα  με τον ιερέα που αφού «έκανε κεφάλι» άρχισε να επιδεικνύει τις χορευτικές του ικανότητες... ακόμη και πάνω στα τραπέζια!Όλα συνέβησαν πριν από μερικές ημέρες σε γάμο που έγινε στην περιοχή .Στο γλέντι που ακολούθησε... έγινε της κακομοίρας! Το μενού περιελάμβανε (εκτός των άλλων εδεσμάτων) και γίδα βραστή, φαίνεται πως ο παππάς όχι μόνο έφαγε αρκετή αλλά συνόδευσε τους μεζέδες... με μπόλικο κρασί! Και όπως είχε αναψοκοκκινίσει και είχε έλθει στο... τσακίρ κέφι, αποφάσισε να τα δώσει όλα... και στον χορό!

Δεν γνωρίζουμε αν η παπαδιά βρισκόταν στη δεξίωση, όμως ακόμη και αν βρισκόταν δεν έβγαλε «κιχ» βλέποντας τον παππά να κρατά τα χέρια καλλίγραμμων νεαρών και να επιδίδεται στον «καυτό» χορό του τσιφτετελιού!


Δεν σταμάτησε όμως εκεί. Ο ιερέας τα έδωσε όλα... και στο ζεϊμπέκικο! Όταν ακούστηκε το «κλασσικό»... ζεϊμπέκικο της Ευδοκίας, έγινε στην κυριολεξία... του παππά! Η πίστα άδειασε και ο ρασοφόρος έμεινε μόνος και καταχειροκροτήθηκε για τις επιδόσεις του. Αν μη τι άλλο ο ιερέας έκλεψε τη δόξα... ακόμη και από τη νύφη!

ΚΑΙ  ΓΙΑ  ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑ  ΕΝΑ  ΠΑΡOMOIO    ΒΙΝΤΕΑΚΙ  ΑΠΟ ΠΑΡΟΜΟΙΑ  ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ  ΣΤΟ  YOUTUBE   ME   ΜΕΓΑΛΗ  ΑΚΡΟΑΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου