Σήμα Facebook

ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΚΙΑΦΗΣ | κινητο 6907471738


ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ
Συνεχή Ροή Ειδήσεων από το νησί

Τετάρτη 28 Δεκεμβρίου 2011

ΟΛΗ Η ΒΟΡΕΙΑ ΚΟΡΕΑ ΚΛΑΙΕΙ!!, ,ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΟΜΟΥΝΙΣΤΗ ΔΙΚΤΑΤΟΡΑ


Σε μια κακοστημένη παράσταση για τη διεθνή κοινότητα με στόχο την επίδειξη ισχύος μετέτρεψε το κομμουνιστικό καθεστώς την κηδεία του ηγέτη Κιμ Γιονγκ Ιλ. Για πρώτη φορα μετά από 30 χρόνια προσφέρθηκε ψάρι στους πεινασμένους πολίτες που θρηνούσαν τον “πατέρα” τους. Χιλιάδες στρατιώτες απέδιδαν τιμές στους δρόμους της Πγιονγκιάγκ απ΄όπου περνούσε η σορός με κατεύθυνση το Μαυσωλείο.
Τα πλάνα της κρατικής τηλεόρασης έδειξαν μία μαύρη λιμουζίνα η οποία προηγείτο της πομπής και μετέφερε ένα τεράστιο πορτρέτο του αποθανόντος ισχυρού άνδρα της Βόρειας Κορέας. Ακολουθούσε άλλη λιμουζίνα που μετέφερε μία μεγάλη άσπρη ανθοδέσμη και στη συνέχεια ένα μεγάλο αυτοκίνητο με το φέρετρο. Ο Κιμ Γιονγκ Ουν, γιος και διάδοχος του Κιμ Γιονγκ Ιλ περπατούσε δίπλα στη σορό φορώντας ένα μαύρο κοστούμι, και πιο πίσω τα επιφανέστερα στελέχη του κόμματος και συγγενείς.
 Γι' αυτό ακριβώς και οι κάτοικοι της Πιονγκγιάνγκ εκτίμησαν ιδιαίτερα τα φρέσκα ψάρια που μοιράστηκαν. Η τηλεόραση έδειξε πολίτες να κλαίνε επάνω από τις λεκάνες με τα ψάρια, χωρίς να διευκρινίσει αν είναι από πένθος ή από πείνα...
Δείτε το εκπληκτικό βίντεο, με την εξαιρετική περιγραφή του δημοσιογράφου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου