Σήμα Facebook

ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΚΙΑΦΗΣ | κινητο 6907471738


ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ
Συνεχή Ροή Ειδήσεων από το νησί

Τετάρτη 25 Απριλίου 2012

Ηλίας Ζαπάντης- Υποψήφιος Βουλευτης Κεφαλληνίας και Ιθάκης‏




Βιογραφικό

Γεννήθηκα το 1985 και είμαι από τη πανέμορφη Σκάλα Κεφαλληνίας.
Έχω σπουδάσει Βιολογία με ειδίκευση στις Βιομοριακές Επιστήμες και Βιοτεχνολογία στο Πανεπιστήμιο Κρήτης και υπήρξα μέλος εργαστηρίου μοριακής γενετικής στο Ινστιτούτο Μοριακής Βιολογίας και Βιοτεχνολογίας.
Ολοκλήρωσα τις Μεταπτυχιακές σπουδές μου στη Διοίκηση Υγειονομικής Περίθαλψης στο University of Surrey, Αγγλία.
Ασχολήθηκα με τα προβλήματα της πανεπιστημιακής κοινότητας και υπήρξα Αντιπρόεδρος Φοιτητών καθώς και Εκπρόσωπος Φοιτητών Βιολογίας στη Σύγκλητο.
Από το 2004-2006 υπήρξα Ιδρυτικό Μέλος και Πρόεδρος του παραρτήματος της Ευρωπαϊκής Οργάνωσης Φοιτητών (A.E.G.E.E- Heraklion Contact Antenna).
Δραστηριοποιήθηκα επίσης κατά την διάρκεια του μεταπτυχιακού μου με την αντιπροσώπευση των Διεθνών Φοιτητών και αποτέλεσα βασικό μέλος της Μικτής Επιτροπής Εξετάσεων.
Ιδρυτικό Μέλος της Συμμαχίας Νέων και της Δημοκρατικής Συμμαχίας.
Δεν είμαι επαγγελματίας πολιτικός αλλά ένας ΝΕΟΣ άνθρωπος που έχει ΦΩΝΗ και ΆΠΟΨΗ και θέλει να βάλει όλο του το μεράκι για να ξαναδεί η Ελλάδα τον ήλιο της δημιουργικότητας, της επιχειρηματικότητας και μιας σύγχρονης πραγματικότητας μακριά από τις ασθένειες του παρελθόντος.
Ζητώ την εμπιστοσύνη σας για να καταφέρω να αλλάξω τα κακώς κείμενα με τη δράση και την αποτελεσματικότητά μου. Γνωρίζω ότι είμαι νέος και δύσκολα να με εμπιστευθείτε, να είστε σίγουροι όμως ότι ξέρω να πατάω στα πόδια μου, να μιλάω την γλώσσα της αλήθειας και βάζω όλο μου το είναι και την ενέργεια για να μπορέσουν οι συνομήλικοι μου και όλες οι γενιές μαζί να ξανακοιτάξουν το μέλλον με αισιοδοξία.
ANADHMOSIEYSH  APO TO BHMA  TOY  POLITH

3 σχόλια:

  1. Με την ψήφο μας να διώξουμε αυτούς που δεν προσφέρουν, και να μπούν νέοι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. …. «Δεν είμαι επαγγελματίας πολιτικός αλλά ένας ΝΕΟΣ άνθρωπος που έχει ΦΩΝΗ και ΆΠΟΨΗ και θέλει να βάλει όλο του το μεράκι για να ξαναδεί η Ελλάδα τον ήλιο της δημιουργικότητας, της επιχειρηματικότητας και μιας σύγχρονης πραγματικότητας μακριά από τις ασθένειες του παρελθόντος.»

    Και έπεσες διάνα! Στην «αγία οικογένεια»!!! Άνευ ασθενειών και παρελθόντος!!!
    Αν συνεχίσεις έτσι το μόνο σίγουρο είναι το δίπλωμα του επαγγελματία.
    Είναι βέβαια και αυτό κάτι έχει «ιδανικά» ο χώρος, καλορίζικος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή