Σήμα Facebook

ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΚΙΑΦΗΣ | κινητο 6907471738


ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ
Συνεχή Ροή Ειδήσεων από το νησί

Κυριακή 1 Νοεμβρίου 2015

ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΙ ΚΑΙ ΣΤΙς ΣΥΝΤΑΓΕΣ στο μπλοκ FOTISFAMIY , ΚΑΙ ΟΙ ΠΡΟΒΟΛΕς ΕΚΤΟΞΕΥΘΗΚΑΝ

Πολύ ωραία τα αλμυρά μπισκοτάκια!! Καλή σου ημέρα! σε Αλμυρά μπισκοτάκια-καρδούλες

...σε κατσαρολα στρωνουμε τα φυλα 'η σε κανατα????? Ενταξει, λιγη πλακα δεν βλαπτει. Ετσι εγραφε "κατσαρολα" ΚΑΛΕ ΕΟΡΤΕΣ ΚΑΙ ΜΕ ΠΟΛΛΥ ΥΓΕΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΣΑΣ. σε Κλασικό γαλακτομπούρεκο (Υλικά και εκτέλεση)

 Καλησπερα.Συγχαρητηρια για τις τελειες συνταγες σας,εχω ενθουσιαστει.Θελω να φτιαξω αυτο το ρεβανι αλλα θελω να κανω την μιση ποσοτητα των υλικων.Διαβασα ομως πως οι αναλογιες που γραφετε ειναι για 2 μεριδες και μου φανηκε περιεργο.Μηπως κανατε λαθος ή αν κανω την μιση ποσοτητα θαναι πολυ μικρο το γλυκο?Σας ευχαριστω για τον χρονο σας εκ των προτερων. σε ραβανί με ρύζι

 Καλησπέρα και καλή σας χρονιά! Συγχαρητήρια για το blog σας! Οι γαστρονομικές σας δημιουργίες φαίνονται νοστιμότατες! Βλέπουμε οτι έχετε πολλές και ενδιαφέρουσες συνταγές και θα θέλαμε να σας παρουσιάσουμε το www.psaksesintages.gr, μία ιστοσελίδα στη οποία οι χρήστες μας έχουν τη δυνατότητα να ψάχνουν ανάμεσα σε περισσότερες από 27000 συνταγές από τα πιο δημοφιλή ελληνικά blogs και sites. Στο Psaksesintages.gr έχουμε επίσης δημιουργήσει το τμήμα TOP BLOGS ΣΥΝΤΑΓΩΝ, μία λίστα με τα πιο δημοφιλή blogs στην οποία μπορείτε κι εσείς να προσθέσετε το δικό σας. Οι επισκέπτες μας θα μπορούν να ψάχνουν συνταγές στη σελίδα μας δημιουργώντας υψηλά επίπεδα επισκεψιμότητας για τα blogs που είναι εγγεγραμμένα. Και το καλύτερο είναι οτι εσείς δεν χρειάζεται να ανησυχείτε για τίποτα γιατί στο Psaksesintages.gr τα πάντα είναι δωρεάν! Το Psaksesintages.gr ανήκει σε μία μεγάλη οικογένεια με σελίδες συνταγών από την Ιταλία, τη Γαλλία, τη Σουηδία, τη Χιλή, την Αμερική, την Πορτογαλία και πολλές άλλες σε Σουβλάκια με κους κους,από Β.Λορετζάτο
Εισαστε σιγοιυρι για την μαγια 100 γρ. νωπή μαγιά, σαν πολη ειωαι 100γρ, ολοι οι αλλοι βαζοθν 5-10γρ. Την εφταξα την λαγανα με την συνταγη σας, ελπιζο να πετιχο και να μην πανε στα σκουπιδια σε ΛΑΓΑΝΑ

... μία άλλη τεχνική κατ΄εμένα με πολύ καλά αποτελέσματα και που έχει σαν αποτέλεσμα μεγαλύτερη ομοιογένεια τόσο στην εμφάνιση όσο και στην υφή του γλυκού ... είναι το να βάλουμε τα φύλλα σε δύο στιβάδες μέσα σε δύο λαμαρίνες στο φούρνο στους 100 βαθμούς για 15 λεπτά ... να τραγανίσουν και μετά να τα θρυμματίσουμε σε μικρές νιφάδες και να τα ανακατέψουμε με το μίγμα των υλικών.... Η υφή του γλυκού όταν σιροπιαστεί... όπως περίπου η βάση απο το εκμέκ.... και κόβεται σε πιο όμορφα κομμάτια σε φανταστικη πορτοκαλοπιτα!!
Ευχαριστούμε για την συνταγή!!! Ένα δωράκι από μένα με την αγάπη μου... εδώ: http://tetradiosyntagon.blogspot.gr/2012/11/blog-post_2211.html ... Καλημέρα! σε ΜΠΟΥΓΑΤΣΑ
Καλημέρα... με χαμόγελο και επιτυχίες! σε Πάστα από μαύρες και πράσινες ελιές!
Πολύ ωραιές οι συνταγες σας..... σημείωσα μερικες και θα τις δοκιμάσω! σε Η αγαπημένη μανιταρόπιτα της τεμπέλας
Πολύ ωραίες οι συνταγες σας....... θα δοκιμάσω μερικές να είσαστε σίγουροι!!! σε Κοτόπουλο με κολοκυθάκια και τοματίνια
Οι Πασχαλινές συνταγεσ σας είναι τέλειες.....θα δοκιμάσω όσες περισσότερες μπορώ! Ευχαριστώ! σε Μαγειρίτσα παραδοσιακή αυγοκομμένη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου