Σήμα Facebook

ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΚΙΑΦΗΣ | κινητο 6907471738


ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ
Συνεχή Ροή Ειδήσεων από το νησί

Δευτέρα 9 Φεβρουαρίου 2015

EΚΔΗΛΩΣΗ - ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΣΤΟ ΤΕΙ ΛΗΞΟΥΡΙΟΥ 17/2/2015 ΣΤΙΣ 19:00

ΕΡΓΑΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ ΚΑΙ ΙΘΑΚΗΣ


ΕΝΑΣ ΧΡΟΝΟΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΙΚΟΥΣ ΣΕΙΣΜΟΥΣ ΣΤΗΝ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑ – ΑΠΟΤΙΜΗΣΗ ΚΑΙ ΠΡΟΟΠΤΙΚΕΣ


Το Εργατικό Κέντρο καλεί το Σάββατο 14/2/2015 στις 19:00 στο ΤΕΙ Ληξουρίου όλους τους φορείς στην εκδήλωση ανάδειξης των τεράστιων προβλημάτων και της πορείας αποκατάστασης των ζημιών από τους περσινούς καταστροφικούς σεισμούς.
Μετά από ένα χρόνο δεν έχει υπάρξει καμιά ουσιαστική επίλυση των προβλημάτων σε μια σειρά υποδομών (που έπληξε ο εγκέλαδος.

Παράλληλα οι υπηρέτες των μεγαλοξενοδόχων και εφοπλιστών ΝΔ (Δήμος) και ΣΥΡΙΖΑ (Περιφέρεια) κάνουν αγώνα δρόμου για την εξυπηρέτηση των συμφερόντων των επιχειρηματικών ομίλων (χρηματοδοτήσεις, έργα κ.λ.π.)
Απαιτούμε τώρα μέτρα αντισεισμικής προστασίας και θωράκισης, πλήρη αποκατάσταση των ζημιών σε υποδομές και πλήρης αποζημίωση των πληγέντων. Τα παραπάνω προβλήματα είναι αποτελέσματα της πολιτικής κυβέρνησης – Ε.Ε. που προκειμένου να τροφοδοτήσουν την ανταγωνιστικότητα του κεφαλαίου με νέες επιδοτήσεις και κίνητρα, θάβουν τις λαϊκές ανάγκες. Χρειάζεται άλλη πολιτική κατεύθυνση, που στα επίκεντρο θα βάζει το λαό και τις ανάγκες του.
Συνεχίζουμε τον αγώνα μαζί με τους εργαζόμενους, αυτοαπασχολούμενους και τα λαϊκά στρώματα για την οριστική αντιμετώπιση των προβλημάτων.



Το Δ.Σ. του Ε.Κ.Κ.Ι.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου