Σήμα Facebook

ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΚΙΑΦΗΣ | κινητο 6907471738


ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ
Συνεχή Ροή Ειδήσεων από το νησί

Πέμπτη 5 Νοεμβρίου 2015

ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΠ"ΟΛΩΝ

Εβαλά  σκέψεις  διάφορες  στο μυαλό μου,,,, και μιας και σε τουτο τον τόπο,, δεν υπάρχει ενημέρωση  (βασικά δεν αρεσει η ενημέρωση)  δεν υπάρχει  επικοινωνία , διάλογος, και γενικά  στο να κάτσουμε  σε ενα τραπέζι  ,,να  δούμε  πως  μπορούμε να λύσουμε  κανά πρόβλημα,,με το  βασικότερο  την ΟΡΓΑΝΩΣΗ,
Οπότε   με  το  διαδυκτιο  ελπίζω κάπως να διορθώσω  λίγο το πρόβλημα.

Σκοπεύω λοιπόν,, να μπορέσω να οργανώσω  λίγο την πληροφόρηση σε αρκετούς τομείς,, και  το βασικότερο ,να μπορει ο τουρίστας στην περιοχή να βρει τις  πληροφορίες και δράσεις (με προγραμμα) που θα  τον προτρέψουν και στο να έρχεται.
Φυσικά  ,, σε κάποια πράγματα  συμμετέχοντες,, Ιδέα μου είναι να προσφέρουμε και δωρεαν παροχές,, που  θα  φερνουν ακόμη περισσοτερο κόσμο στην περιοχη.
Σκέφτομαι λοιπόν να έχω ήδη προανακοινώσει ένα καλαντάρι δράσεων ,παροχών, και εκδηλώσεων όπου θα υπάρχει και έντυπα με  χορηγούς οι οποίοι ανάλογα την δράση θα  είναι και  Ορατοί , γνωστοί, και  ανακοινωμένοι  προς  γνωση όλων!!


Μπορουμε  δηλαδη π.χ να κάνουμε τα Απολλώνια,, με αθλητικά Τουρνουά  με την ονομασια πάλι όπως  π.χ Τουρνουα Μπάσκετ Απολλων1 ,,που  το βλέπω  σαν  και  την πρωτη διοργάνωση   οπως  και με   αθλήματα που μπορει να σκεφτει ο καθένας! με τους τάδε χορηγούς κάθε δράση!!!

Στην Ικαρία  ως όπως αναφέρω και σε αναρτηση με Καμπάνη,, στο τουρνουα Σκακιου,, φέρνει τουρισμο απο όλα τα μηκη και πλάτη της ευρώπης!

Εχω  και άλλα στο μυαλό μου,, αλλά  θα τα διαχειριστω   σιγα σιγα  και  θα  αναλύσω  στο απότερον μέλλον
αν πάνε   φυσικα  όπως ελπίζω τα πράγματα!!

Εκτος  της ήδη γνωστης διήμερης ποδηλατικής  Πρόκλησης Αγ. πνευματος,  από  το yourbike  ,, και όσους χορηγους  συμμετέχουν  με πάρα πολύ μεγάλο ενδιαφέρον  όπως  μαθαίνω,, σκεφτομαι ατομικά   και το  πρωτο  Τουρνουα Μπάσκετ  την Μεγάλη εβδομάδα,, με πιθανή διοργανώτρια  την πρωτη εφηβική Ποριότικη ομαδα,    (που και γι αυτήν θα έχω ενημέρωση) και κάλεσμα και  σε λοιπές εντος και εκτος νησιου,!  Να θυμίσω ΠΆΣΧΑ = ΠΡΩΤΟΜΑΓΙΑ ΦΕΤΟΣ.

Σημαντικά  που πρέπει να κάνουμε το χειμώνα  (για να οργανωθουμε,, και με ένα σωστό
εκυπωμένο από Πάσχα έντυπό  της περιοχής μας ,, και δράσεων σε αυτήν), να διοργανώσουμε και σεμινάρια εκπαίδευσης για να γίνουμε και σωστότεροι επαγγελματίες.!
Σκέφτομαι  να  προσκαλέχω  και σε ανοικτη συζήτηση,, ΟΛΟΥΣ,, οσους φυσικά ενδιαφέρονται,, γιατί ο τόπος μας μόνο με οργάνωση,, θα κάνει επιτέλους  βήματα μπροστά και το αξίζει.

Επίσης  μια ακόμη ίσως καλή ιδέα,, και εξ"αρχης  θα ήθελα  την γνώμη σας  με σχολιασμο,, είτε στο μπλοκ, είτε σε φεις, είτε σε μήνυμα,  , θα ήταν να κοινοποιουσα έναν λογαριασμό,, οπού  να βάζει όποιος θέλει χρήματα,, τα οποία  σε ειδική ανάρτηση  θα φαίνονται άμεσα, και  στο ταμείο που θα συγκεντρώνεται να δίνει την δυνατότητα τελευταία εβδομάδα κάθε μήνα ,,προτεινόμενα μικρα  εργάκια από τον καθένα μας, με  πιθανό προυπολογισμό τους να  βαθμολογούνται από τους  καταγγεγραμένους δωρητές χρήματος, και με βάση το ποσό που έδωσαν να παιρνουν πόντους οι προτάσεις ,, και να γίνεται προσπάθεια υλοποιησής  τους.
Μπορεί για παράδειγμα κάποιος να προτείνει να φτιαχτει ένα αγαλμά, ή ένα συντριβάνι, ή να βαφτεί κάτι ανάλογα τα ποσα που εχουν δωσει οι δωρητες θα το βαθμολογουν ,,και το πρωτο θα γίνεται η προσπάθεια υλοποιησης ,, με συνεχη φυσικά ενημέρωση.! Αν κάποιος τώρα έχει δωσει 100€ και ψηφίσει τρεις προτάσεις,, οι μονάδες (ψηφοι)του που θα αντιστοιχουν στα ευρώ του θα μοιραζονται και κάθε πρόταση θα παιρνει 33 βαθμους.
ΑΝ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΝΑΥΑΓΗΣΟΥΜΕ ,,ΤΟΤΕ Ας ΚΟΛΥΜΠΗΣΟΥΜΕ

POROSNEWS.BLOGSPOT.COM|ΑΠΟ E-POROS

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου