Σήμα Facebook

ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΚΙΑΦΗΣ | κινητο 6907471738


ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ
Συνεχή Ροή Ειδήσεων από το νησί

Τρίτη 1 Δεκεμβρίου 2015

Οι 5 λόγοι να ερωτευτεις Κερκυραία

Μία Κερκυραία μπορεί να την ερωτευτεί κάποιος για πολλούς και ποικίλους λόγους. Πέντε όμως είναι οι λόγοι που την κάνουν να ξεχωρίζει και να μην περνάει απαρατήρητη στο διάβα της....  και να την ερωτευτείς παράφορα! 
1. Mαγειρεύει την αυθεντική παστιτσάδα   Μία Κερκυραία μαγειρεύει τον αυθεντικό πεντανόστιμο κόκορα παστιτσάδο, όπως της έμαθε η γιαγιά της, η Σπυρούλα, και θα σας κάνει να γλείφετε τα δάκτυλα σας... Γιατί ο έρωτας περνάει από το στομάχι !  
 2. Τα πιο νόστιμα κορίτσια τα ' δα στην Παλιοκαστρίτσα...  Στην πλατεία τσι καμάρες κόβουν βόλτα οι κοπελάρες   Το έγραψε ο Αλέκος Σακελλάριος σε συνεργασία με τον Γιώργο Κατσαρό και το τραγούδησε η Ρένα Βλαχοπούλου με το δικό της μπριο και ταπεραμέντο για την επιτυχημένη ταινία η «Η κόμισσα της Κέρκυρας». - Τυχαίο; Δε νομίζω .....    
3. Μιλάει τραγουδιστά   Μέσα στο πλήθος θα ξεχωρίσει η τραγουδιστή φωνή που θα σε κάνει να γυρίσεις να την κοιτάξεις και σίγουρα θα κεντρίσει το ενδιαφέρον σου, αυτή η διαφορετικότητα της ομιλίας. Όχι δεν είναι από την Κύπρο αλλά από την Κέρκυρα!   

4. Παίζει σε μία Φιλαρμονική   Παίζει σε μία από τις αμέτρητες φιλαρμονικές του νησιού,  τουλάχιστον ένα μουσικό όργανο, πιο καλά και από τους μουσικούς της Συμφωνικής Ορχήστρας της Βιέννης ! Θα τη δείτε το Μεγάλο Σάββατο στα σοκάκια της Κέρκυρας να παίζει τον Αμλέτο και θα σας σηκωθεί η τρίχα. Εύκολα θα την ξαναβρείτε, σε μία από τις επόμενες δημόσιες εκδηλώσεις της Φιλαρμονικής.  
 5. Έχει πολύ μεγάλη προίκα   H προίκα της είναι τόσο μεγάλη που δε χωράει ο νους σας.... όλες oι παραλίες της Κέρκυρας, από το Νότο έως το Βορρά, είναι δικές της... εκεί όπου σίγουρα θα σας κάνει να ξεχάσετε το όνομα σας! 

Πηγή: www.corfuland.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου