Ωραία λοιπόν ανεξαρτητοποιηθήκαμε, πώς ακριβώς?? Αλά παλιά Αλβανία? Αλά Λιβύη του Καντάφι? Αλά κλπ, κλπ, κλπ… Ας μείνουμε μόνο στις δύο αυτές χώρες. Διαλέχτε και πάρτε κατά που σας αρέσει. Η πρώτη χωρίς ισχυρή οικονομία, η δεύτερη με οικονομία που απαύτωνε και έδερνε. Η κατάληξη? Ένα μεγάλο δράμα σήμερα και στις δύο, υπάρχει αντίρρηση? Και η Αγγλία του Nigel Farage ήταν μια αυτοκρατορία κάποτε μα και ακόμα ποιος της κολλάει? Και όμως έχει και αυτή το «νονό» της, για όχι? Οι λογικές του «πάρτε ένα καριοφίλι να πάρουμε την Πόλη» ενθουσιάζουν μεν, αναχρονιστικές και καταστροφικές δε. Σήμερα πολλά πράγματα ανά την υφήλιο είναι περισσότερο προβλέψιμα παρά ποτέ, παρά ταύτα το μεγάλο πρόβλημα είναι ότι ο κόσμος από έλλειψη σωστής πληροφόρησης (που ποτέ δεν θα την έχει αν δεν προσπαθήσει να την αποκτήσει μόνος κάνοντας συσχετισμούς και συγκρίσεις), ζει σε ένα μεγάλο παραμύθι. Και με παραμύθια τίποτα δεν πάει μπροστά εκτός από εκειά τση νόνας μου που τελειώνανε πάντα με το γνωστό «και ζήσανε αυτοί καλά και εμείς καλύτερα». Ξυπνήστε ρέεεεεεεεεεεε.
Ωραία λοιπόν ανεξαρτητοποιηθήκαμε, πώς ακριβώς??
ΑπάντησηΔιαγραφήΑλά παλιά Αλβανία?
Αλά Λιβύη του Καντάφι?
Αλά κλπ, κλπ, κλπ…
Ας μείνουμε μόνο στις δύο αυτές χώρες.
Διαλέχτε και πάρτε κατά που σας αρέσει.
Η πρώτη χωρίς ισχυρή οικονομία, η δεύτερη με οικονομία που απαύτωνε και έδερνε.
Η κατάληξη?
Ένα μεγάλο δράμα σήμερα και στις δύο, υπάρχει αντίρρηση?
Και η Αγγλία του Nigel Farage ήταν μια αυτοκρατορία κάποτε μα και ακόμα ποιος της κολλάει? Και όμως έχει και αυτή το «νονό» της, για όχι?
Οι λογικές του «πάρτε ένα καριοφίλι να πάρουμε την Πόλη» ενθουσιάζουν μεν, αναχρονιστικές και καταστροφικές δε.
Σήμερα πολλά πράγματα ανά την υφήλιο είναι περισσότερο προβλέψιμα παρά ποτέ, παρά ταύτα το μεγάλο πρόβλημα είναι ότι ο κόσμος από έλλειψη σωστής πληροφόρησης (που ποτέ δεν θα την έχει αν δεν προσπαθήσει να την αποκτήσει μόνος κάνοντας συσχετισμούς και συγκρίσεις), ζει σε ένα μεγάλο παραμύθι.
Και με παραμύθια τίποτα δεν πάει μπροστά εκτός από εκειά τση νόνας μου που τελειώνανε πάντα με το γνωστό «και ζήσανε αυτοί καλά και εμείς καλύτερα».
Ξυπνήστε ρέεεεεεεεεεεε.
Χουά χα χα χα χα χα χα χα χα χα χα χα χα χα χα χα χα χα.