Σήμα Facebook

ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΚΙΑΦΗΣ | κινητο 6907471738


ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ
Συνεχή Ροή Ειδήσεων από το νησί

Σάββατο 24 Δεκεμβρίου 2016

παραπονα για θέμα Νευρολόγου, για την αναννεωση διπλωματος ανω των 80 ετων.

Παράπονα από  εναν χωριανο μας(Γερασιμο  Πετρατο  συγκεκριμένα) διότι προσπαθει να ανανεωσει  το  διπλωμα του Οδηγησης,, και  βρίσκεται  στο πρόβλημα αναζήτησης  νευρολόγου, 
στο νησί μας (συμβεβλημένου) , και ενω στο νοσοκομειο υπάρχει,  Τα Νευρα του  εχουν αρχισει να διαμαρτηρονται οπως σε λοιπες περιπτωσεις συπατριωτων μας, που πρεπει να φυγουν απο το νησι για την αναζήτηση αυτης  της ειδικοτητας  του  γιατρου
Παρακαλεί  λοιπόν τον οποιον υπευθυνο  στο να πράξει τα δεοντα προς την λύση του προβλήματος.
ακολουθει μια ανάρτηση πάνω  στην υποθεση!

Η ισχύς των ροζ ερασιτεχνικών διπλωμάτων είναι μέχρι την ηλικία των 65 χρόνων. Από εκεί και μετά, βάσει του νέου πλαισίου, θα πρέπει να ανανεώνεται κάθε τριετία (ήταν πέντε χρόνια) με εξέταση από γιατρούς.
Για μετά την ηλικία των 80 χρόνων, όπως μας είπε ο κ. Φινφίνης, άλλαξε εντελώς το καθεστώς και θα πρέπει ο κάτοχος διπλώματος να περάσει από δευτεροβάθμια επιτροπή γιατρών σε δημόσιο νοσοκομείο, η οποία θα μπορεί να του ανανεώσει το δίπλωμα το μάξιμουμ για δύο χρόνια.
Το νέο τύπου δίπλωμα ισχύει για χρονική διάρκεια 15 ετών, ενώ μετά τα 15 χρόνια θα πρέπει να γίνεται συνεχής ανανέωση μέχρις ότου ο οδηγός συμπληρώσει το 55ο έτος της ηλικίας του, οπότε η άδεια οδήγησης εκδίδεται για τελευταία φορά και έχει χρονική διάρκεια μέχρι την ηλικία των 70 ετών του οδηγού.
Για τις επαγγελματικές κατηγορίες, το νέο δίπλωμα οδήγησης ισχύει για πέντε χρόνια. Ομοίως ο οδηγός θα πρέπει να ανανεώνει κάθε πέντε χρόνια το δίπλωμά του, έως ότου κλείσει τα 65 χρόνια, οπότε και θα γίνει η τελευταία ανανέωση, που θα έχει χρονική διάρκεια μέχρι την ηλικία των 70 ετών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου