Σήμα Facebook

ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΚΙΑΦΗΣ | κινητο 6907471738


ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ
Συνεχή Ροή Ειδήσεων από το νησί

Τετάρτη 28 Δεκεμβρίου 2016

Ευχές για την νέα χρονιά από τον Οδυσσέα Γαλιατσάτο

Οι Έλληνες με απαισιοδοξία  και με πολύ χαμηλές προσδοκίες υποδέχονται το νέο  έτος  του  2017 .  

Ένα μεγάλο ποσοστό συμπολιτών μας ενόψει της νέας χρονιάς αισθάνεται ανησυχία,   φόβο, και  οργή,   ρίχνοντας όλο και περισσότερο  το βάρος στην ανάπτυξη ως σωτηρία,   ενώ  το προσφυγικό  - μεταναστευτικό να  αναδεικνύεται    μεγάλο  πρόβλημα  για τη χώρα  μας.    Πολύ  δε μικρό 
ποσοστό εκφράζει το συναίσθημα της ελπίδας και τηςαυτοπεποίθησης. 
Αρκετοί όμως  του παγκόσμιου πληθυσμού όπως και εγώ διαισθάνονται  ότι κάτι συμβαίνει σε πλανητικό επίπεδο και υποψιάζονται ότι ο κόσμος αλλάζει με γρήγορους ρυθμούς. .
-  Για πρώτη φορά στις ΗΠΑ είχαμε ψήφο  διαμαρτυρίας εναντίον του αμερικανικού πολιτικού συστήματος.
-  Για πρώτη φορά  η πρωτοκαθεδρία των ΗΠΑ στον οικονομικό τομέα αμφισβητείται από άλλα κράτη.

-  Για πρώτη φορά μετά τον δεύτερο παγκόσμιο πόλεμο  η Ρωσία αμφισβήτησε την στρατιωτική ισχύ  ΗΠΑ – ΝΑΤΟ
-  Για πρώτη φορά   ( BRICS)  σιναπισμός κρατών  προχώρησε στην δημιουργία νέας παγκόσμιας τράπεζας με σκοπό την εγκαθίδρυση ενός νέου  νομισματικού  συστήματος   με βάση τον χρυσό.
-  Για πρώτη φορά οι πλειοψηφία του παγκόσμιου πληθυσμού προτιμά τα εναλλακτικά μέσα ενημέρωσης απορρίπτοντας  τα ελεγχόμενα.   
-  Για πρώτη φορά  μεγάλα   μέσα ενημέρωσης  ζητούν να συλληφθούν και να προσαχθούν σε δίκη  υπεύθυνοι   για βασανιστήρια και παραβιάσεις ανθρωπίνων δικαιωμάτων.
-  Για πρώτη φορά  οι  αποκαλύψεις  για  την  ύπαρξη εξωγήινης ζωής, εδραιώνει την πεποίθηση ότι κάτι συμβαίνει στους ουρανούς.
-  Για πρώτη φορά να περιμένουμε  μετά 2000 χρόνια την σταδιακή εφαρμογή των ελληνικών αξιών  που η  ανθρωπότητα περιμένει  σαν την  μεγάλη πλανητική  αλλαγή. Την Αθανασία του Πνεύματος.  Αυτό είναι που ζει Αιώνια.
Η νέα χρονιά, θα είναι από τις πιο σημαντικές για την Ελλάδα. Ας προσπαθήσουμε όλοι μαζί, να κάνουμε την υπέρβαση, ενωμένοι, και να αξιοποιήσουμε κάθε ευκαιρία που θα συμβάλει στην ανάπτυξη  της χώρας  μας.
Τις καλύτερες ευχές μου για ένα δημιουργικό και παραγωγικό  νέο έτος με υγεία και ευημερία  για   τον καθένα ξεχωριστά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου