Σήμα Facebook

ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΚΙΑΦΗΣ | κινητο 6907471738


ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ
Συνεχή Ροή Ειδήσεων από το νησί

Πέμπτη 21 Ιουνίου 2018

Tραγική κατάληξη σε τροχαίο με εμπλοκή λεωφορείου του ΚΤΕΛ Κεφαλονιάς

Ο πιο θανατηφόρος δρόμος της χώρας μας έχει καταντήσει η Εθνική Οδός Πατρών-Πύργου, αφού χθες το απόγευμα ένα ακόμη δυστύχημα ήρθε για να ανεβάσει τον αριθμό των νεκρών, δυστύχημα στο οποίο ενεπλάκη λεωφορείο του ΚΤΕΛ Κεφαλονιάς.
Συγκεκριμένα, χθες το απόγευμα οδηγός ΙΧ από τα Λεχαινά 71 ετών επιχείρησε να διασχίσει κάθετα την Εθνική Οδό στο ύψος του Κούρτεσι χωρίς να ελέγξει αν κινείται σε αυτή άλλο όχημα. Αποτέλεσμα ήταν να συγκρουστεί πλαγιομετωπικά με το λεωφορείο του ΚΤΕΛ που εκτελούσε το δρομολόγιο Αργοστόλι-Πάτρα. Από την σφοδρή σύγκρουση τραυματίστηκε θανάσιμα ο οδηγός του αυτοκινήτου, ο οποίος λίγο αργότερα ξεψύχησε στο νοσοκομείο της περιοχής. Ο οδηγός του λεωφορείου συνελήφθη και πέρασε την διαδικασία του αυτοφώρου. Ορίστηκε τακτική δικάσιμος και αφέθηκε ελεύθερος. Από τους επιβάτες του λεωφορείου κανένας δεν έπαθε τίποτε και συνέχισαν το ταξίδι τους με άλλο λεωφορείο του ΚΤΕΛ Κεφαλονιάς.
Ρεπορτάζ Ξενοφώντας Ευαγγελάτος EΦΗΜΕΡΙΔΑ KEFALONIA
KAI ME  πηγη




I
Τροχαίο δυστύχημα σημειώθηκε χθες το μεσημέρι στη Νέα Εθνική Οδό Πατρών Πύργου, στο ύψος της περιοχής Κουρτέτσι, όταν αυτοκίνητο που οδηγούσε 73χρονος...


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου