Σήμα Facebook

ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΚΙΑΦΗΣ | κινητο 6907471738


ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ
Συνεχή Ροή Ειδήσεων από το νησί

Τρίτη 26 Ιουνίου 2018

Η «Νεφέλη» Φέρνει Ισχυρές καταιγίδες τις επόμενες ώρες



τι μας ελεγαν τα μερομηνια??? https://porosnews.blogspot.com/.../08/blog-post_9391.html...
Διαχείριση

ΙΟΥΝΙΟΣ   11 – 30. Άστατος καιρός για την εποχή. Βροχές έως και καταιγίδες θα επιδεινώσουν τον καιρό. Μερική πτώση της θερμοκρασίας (25 – 30 °C), κυρίως τις βραδινές ώρες.

(Δευτέρα 21:00) Η «Νεφέλη» άρχισε να επηρεάζει το νησί μας από τις πρώτες απογευματινές ώρες… έστω και λίγο καθυστερημένα όπως αναμένονταν έδωσε κατά τόπους μέτριας έντασης καταιγίδες.

Για αύριο Τρίτη εφιστούμε ιδιαίτερη ΠΡΟΣΟΧΗ, μιας και σύμφωνα με τις προβλέψεις τις ΕΜΥ, υπάρχουν πολλές πιθανότητες να δούμε πολύ μεγάλης έντασης βροχοπτώσεις, όπου κατά τόπους στην Κεφαλονιά είναι δυνατό να προκαλέσουν πλημμυρικά φαινόμενα, ιδίως σε περιοχές που έχουν πληγεί κατά το παρελθόν.

(Κυριακή 18:00) Ιδιαίτερη προσοχή συνιστάται σε ντόπιους και τουρίστες καθώς το επόμενο 48ωρο θα εκδηλωθούν ισχυρές κατά τόπους καταιγίδες στην ευρύτερη περιοχή της Κεφαλονιάς, σύμφωνα πάντα με τα τελευταία προγνωστικά μοντέλα της Εθνικής Μετεωρολογικής Υπηρεσίας. Παρακάτω ακολουθεί αναλυτική πρόγνωση με ενδεικτικές ώρες που είναι πιθανό να ξεσπάσουν έντονες καταιγίδες πάνω από το νησί μας.
Τα φαινόμενα την Τρίτη θα είναι ισχυρότερα τόσο σε ύψη βροχής όσο και σε συχνότητα κεραυνών στις περιοχές του νησιού που θα πληγούν, καλό είναι επίσης να υπάρχει ιδιαίτερη προσοχή σε περιοχές που κατά καιρούς εμφανίζονται πλημμυρικά φαινόμενα. Στις εικόνες που ακολουθούν είναι εμφανές στα προγνωστικά μοντέλα της ΕΜΥ, ότι κοντά στο νησί μας θα κινηθούν συστήματα που μπορεί να δώσουν κατά τόπους, πάνω από 50 χιλιοστά βροχής!!! Συνεπώς ιδιαίτερη ΠΡΟΣΟΧΗ!
Αν κριθεί αναγκαίο να επανέλθουμε με νεότερη ενημέρωση…
πηγη   Portoni.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου