Σήμα Facebook

ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΚΙΑΦΗΣ | κινητο 6907471738


ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ
Συνεχή Ροή Ειδήσεων από το νησί

Δευτέρα 18 Ιουνίου 2018

ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΜΑΤΣ ΤΩΝ ΑΙΩΝΙΩΝ ΑΠΟΨΕ

Live: Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός (19:00) με φόντο το πρωτάθλημα | in.grΗ ώρα του μεγάλου τελικού έφτασε. Παναθηναϊκός και Ολυμπιακός ρίχνονται στη μάχη στις 19:00 στο ΟΑΚΑ, με τον νικητή να κατακτά το πρωτάθλημα έπειτα από μια δραματική σειρά που ξεκίνησε με δύο μπρέικ και συνεχίστηκε με εντός έδρας νίκες για τον κάθε έναν.
Η σειρά πλέον βρίσκεται στο 2-2 και το αποψινό Game 5 είναι ο αγώνας δίχως αύριο…
Ο Παναθηναϊκός κρατά το πλεονέκτημα της έδρας στα χέρια του ξανά και θα προσπαθήσει να υπερασπιστεί αυτό για το οποίο πάλευε σε όλη τη κανονική διάρκεια της Α1, ενώ από την πλευρά τους οι Ερυθρόλευκοι θέλουν να αποδείξουν ότι μόνο τυχαία δεν ήταν η νίκη τους στην πρεμιέρα της σειράς.
Ο Τσάβι Πασκουάλ και ο Γιάννης Σφαιρόπουλος δεν αντιμετωπίζουν προβλήματα τραυματισμών πλην των γνωστών, ενώ το ΟΑΚΑ θα είναι κατάμεστο από οπαδούς των Πρασίνων που έκαναν sold out μόλις σε εννέα ώρες από την έκδοση των εισιτηρίων.
ΗΜΙΧΡΟΝΟ  31-30 ΥΠΕΡ ΠAO
Τo  δεκάλεπτo  14-15
Ο Παναθηναϊκός "λύγισε" την αντίσταση του Ολυμπιακού στον πέμπτο τελικό (84-70) και κατέκτησε το πρωτάθλημα Ελλάδας στη μνήμη του Παύλου Γιαννακόπουλου.
Απίστευτη ατάκα οπαδού του Παναθηναϊκού στον Βασίλη Σπανούλη, λίγο μετά τη λήξη του 5ου τελικού των “πρασίνων” με τον Ολυμπιακό, τη στιγμή που ο αρχηγός των “ερυθρόλευκων” πήγαινε προς τα αποδυτήρια.
Ο τηλεοπτικός φακός κατέγραψε έναν οπαδό του “τριφυλλιού” να πλησιάζει τον Βασίλη Σπανούλη και να του λέει (σ.σ. έτσι φαίνεται από τα χείλη του): “Σε βρίζουμε, αλλά σε αγαπάμε”!
Ο αρχηγός του Ολυμπιακού φάνηκε να χαμογελά από την ατάκα του οπαδού των “πρασίνων” και συνέχισε την πορεία του προς τη φυσούνα του ΟΑΚΑ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου