Σήμα Facebook

ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΚΙΑΦΗΣ | κινητο 6907471738


ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ
Συνεχή Ροή Ειδήσεων από το νησί

Δευτέρα 25 Ιουνίου 2018

Ανακοίνωση για τις εκλογές του σωματείου εργαζομένων στην ιδιωτική εκπαίδευση

Το Σάββατο 16.6.2018 πραγματοποιήθηκαν οι εκλογές του Σωματείου Εργαζομένων στην Ιδιωτική Εκπαίδευση Κεφαλονιάς-Ιθάκης. Εκλέχτηκαν Διοικητικό Συμβούλιο, Εξελεγκτική Επιτροπή και αντιπρόσωποι για το Εργατικό Κέντρο Κεφαλονιάς-Ιθάκης. Η συμμετοχή ήταν ικανοποιητική (16 ψηφίσαντες), όση και στις προηγούμενες εκλογές το 2016. Το ψηφοδέλτιο της Αγωνιστικής Συνδικαλιστικής Κίνησης (στηρίζεται από το ΠΑΜΕ) κέρδισε το σύνολο των έγκυρων ψηφοδελτίων, όλες τις έδρες στο Δ.Σ. και τους 2 αντιπροσώπους για το Εργατικό Κέντρο Κεφαλονιάς-Ιθάκης.
Το σωματείο ευχαριστεί όσους συμμετείχαν στις εκλογές, την εφορευτική επιτροπή, αλλά και όσους βοήθησαν με την προσωπική τους παρουσία, τον χρόνο τους, την οικονομική τους συνδρομή και τις νομικές τους στην εκλογική διαδικασία.

Σύντομα θα υπάρξει συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου για τη συγκρότησή του σε σώμα, το οποίο θα είναι ανοιχτό και στα μέλη του σωματείου. Οι μάχες για τα μικρά ή μεγάλα προβλήματα των εργαζομένων στην ιδιωτική εκπαίδευση, τις συλλογικές συμβάσεις, την κατάργηση των μνημονιακών νόμων, το σταμάτημα των αντιλαϊκών νόμων της 4ηςαξιολόγησης και της «μεταμνημονιακής» εποχής, αλλά και για τα προβλήματα του νομού είναι μπροστά μας και τους θερινούς μήνες.
Στοιχεία επικοινωνίας siekef.ith@gmail.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου