Σήμα Facebook

ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΚΙΑΦΗΣ | κινητο 6907471738


ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ
Συνεχή Ροή Ειδήσεων από το νησί

Κυριακή 17 Ιουνίου 2018

προσοχη στους κροκοδειλους Κεφαλονιας

εν αρχη  αναρτηση  απο  Πέμπτη, 14 Ιανουαρίου 2016

ΣΕΡΒΙΡΕΤΕ ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΟΣ ΚΡΟΚΟΔΕΙΛΟΣ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ

..-ΚΥΡ ΑΣΤΥΝΟΜΕ ΜΗ ΒΑΡΑΣ.


Ο Νικόλαος Καμπάνης πρόσθεσε 3 νέες φωτογραφίες — μαζί με ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΚΙΑΦΗΣ.

-Ήρθανε, που λες Γιώργο, μια ομάδα εκπροσώπων του νόμου, συνοδευόμενοι από μερικά παχύδερμα, και με κάναν τ' αλατιού για το προηγούμενο δημοσίευμα.
"-Και ποιόν είπες παχύδερμο κλπ κλπ..."
...-Πρώτος άρχισε ένας ρινόκερος, θιγόμενος από το γεγονός ότι δεν τον είχα αναφέρει ανάμεσα στα άλλα παχύδερμα.Και τελικά αναγκάστηκα να ομολογήσω, ότι όντως στην Κεφαλλονιά μαγειρεύουμε κροκοδείλους.
...Να οι λίμνες μας, έχουμε μια μεγάλη στα Ομαλά και γιαυτό πουλώντας οι ΑΓΡΟΤΕΣ, εκεί, το κρέας τους σε εστιατόρια πολυτελείας, έχουν πλουτίσει και γιαυτό ίδρυσαν και χωριό με το όνομα ΦΡΑΓΚΑΤΑ...

.Και μπήκαν στη μέση οι οικολόγοι, συνοδευόμενοι από άλλα παχύδερμα, όπως καρέττα, μονάχους και φάλαινες ... "-Όχι, βρε παιδιά, μη βαράτε (και δόστου αυτοί, μη βαράτε ρε παιδιά, δεν τρώμε όλους τους κροκόδειλους, παρά μόνο τους άχρηστους και σκάρτους, γιατί έτσι με ένα βατραχοπόδαρο χορταίνει όλη η οικογένεια".

... με ένα βατραχοπόδαρο χορταίνει όλη η οικογένεια!"
"-Και οι άλλοι;", ρώτησαν οι οικολόγοι με επικεφαλής μια φάλαινα και την καρέττα με τη μονάχους σεκόντο.
-Να,... οι κροκόδειλοι είναι τριών κατηγοριών. Οι άλλες δυο είναι χρήσιμες, γιαυτό συνεργαζόμαστε μαζί τους και τους χρησιμοποιούμε για το καλό της Κεφαλλονιάς.


"-Δηλαδη,δηλαδή;"
-Να,... όσοι είναι στη δεύτερη κατηγορία, τους παίρνουμε μαζί μας στην Ιθάκη και στη Λευκάδα, τους δείχνουμε από μακριά υποστηριχτές της Λευκάδας ή από το Θιάκι ως Ομηρική Ιθάκη και πάνε και τους τρώνε !!!
"-Και ποιοί ανήκουν στην πρώτη κατηγορία;"
-Αυτοί είναι εκείνοι οι λίγοι που έχουν IQ υψηλότερο κι από των ανθρώπων, τους οποίους γνωρίζω προσωπικά αφού τους διδάσκουμε ακόμα και σκάκι. Και στους οποίους απλά, αρκεί να δώσουμε τη διεύθυνση, πέφτουνε στη θάλασσα και πάνε μόνοι τους στα άλλα νησιά, βρίσκουνε τους αντίπαλους Ομηριστές και τους τρώνε.
PATRINAKI.BLOGSPOT.COM

Φωτογραφία της Σταματία Βιτσεντζατου.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου