Σήμα Facebook

ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΚΙΑΦΗΣ | κινητο 6907471738


ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ
Συνεχή Ροή Ειδήσεων από το νησί

Παρασκευή 25 Ιανουαρίου 2019

ΕΠΙΣΗΜΟ: Αρχηγός στο All Star Game ο Γιάννης Αντετοκούνμπο! (videos&photos)

ΕΠΙΣΗΜΟ: Αρχηγός στο All Star Game ο Γιάννης Αντετοκούνμπο! (videos&photos)

Η ΓΑΛΑΝΟΛΕΥΚΗ ΠΟΛΥ  ΨΗΛΑ ΚΑΙ ΠΑΛΙ!

O Γιάννης Αντετοκούνμπο έγραψε για άλλη μια φορά ιστορία, καθώς θα είναι ο ένας από τους δύο captain στο φετινό All Star Game του NBA.

Άλλο ένα σπουδαίο επίτευγμα για τον «Greek Freak», ο οποίος σάρωσε στην ψηφοφορία της Ανατολής για τη φετινή γιορτή του ΝΒΑ, η οποία θα λάβει χώρα στη Σάρλοτ το τριήμερο 15-17 Φεβρουαρίου. 
Όπως έγινε, λοιπόν, γνωστό λίγο μετά τις 02:00 στην επίσημη ανακοίνωση των παικτών που θα απαρτίζουν τις αρχικές πεντάδες, ο Αντετοκούνμπο θα είναι ο αρχηγός από την Ανατολή, ενώ ως βασικοί επιλέχθηκαν επίσης οι Κάιρι Ίρβινγκ, Κέμπα Ουόκερ, Καουάι Λέοναρντ και Τζοέλ Εμπίντ. Από τη Δύση, ως captain επιλέχθηκε ο ΛεΜπρον Τζέιμς, ενώ βασικοί θα είναι κι οι Τζέιμς Χάρντεν, Στεφ Κάρι, Πολ Τζορτζ και Κέβιν Ντουράντ. 
Ο Αντετοκούνμπο συγκέντρωσε 4.375.747 ψήφους, ενώ ο Τζέιμς είχε 4.620.809! Το πιο εντυπωσιακό, πάντως, είναι ότι ο Γιάννης σάρωσε στην ψηφοφορία των παικτών με 269, την ώρα που ο «King» είχε 174! 
Αξίζει να αναφέρουμε ότι οι δύο αρχηγοί θα στελεχώσουν τις ομάδες τους χωρίς να υπάρχει περιορισμός για την περιφέρεια της ομάδας που αγωνίζεται ο παίκτης που θέλουν (πχ ο Αντετοκούνμπο ως αρχηγός της Ανατολής μπορεί να επιλέξει παίκτη από τη Δύσης). Επίσης, η φετινή διαδικασία επιλογής θα είναι κι η πρώτη που θα μεταδοθεί ζωντανά, από το ESPN!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου