Σήμα Facebook

ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΚΙΑΦΗΣ | κινητο 6907471738


ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ
Συνεχή Ροή Ειδήσεων από το νησί

Τετάρτη 23 Ιανουαρίου 2019

Ένα μήνυμα από μιά Ελληνίδα Κάρα-Δία - καρδία Υπέρ της Μακεδονίας! .

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή για τη φωτογραφία.Υπέρ της Μακεδονίας!
(Ένα μήνυμα από μιά Ελληνίδα Κάρα-Δία - καρδία. - Λόγος αυθόρμητος του Αριστείδη, εταίρου των εργασιών μας).
Στις μέρες μας, παρουσιάζεται ένα μείζον ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΑΛΛΑ ΙΔΙΑΙΤΕΡΩΣ ΕΘΝΙΚΟ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΣΜΙΚΟ ΖΗΤΗΜΑ, ΑΥΤΟ ΤΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ και της ονοματοδοσίας των Σκοπίων με το παραπάνω όνομα!
Από τα αρχαία χρόνια όλοι οι μεγάλοι Φιλόσοφοι όπως ο Πυθαγόρας στην Σάμο και τον Κρότωνα, ο Σωκράτης τρεις διαφορετικές φορές,ο Πλάτων στην μάχη της Κορίνθου, οι Νομοθέτες Λυκούργος και Σόλων, αλλά και νεώτεροι όπως ο Ιουλιανός, ο Μάρκος Αυρήλιος μέχρι και τις μέρες μας ο Λορέντζος Μαβίλης, όλοι φορείς της ΟΡΦΙΚΗΣ παραδόσεως και μυσταγωγίας, όταν η πόλη τους βρέθηκε σε κίνδυνο ΔΕΝ δίστασαν να αποθέσουν τον φιλοσοφικό χιτώνα και να τον αντικαταστήσουν με την πανοπλία, ΔΕΝ δίστασαν να αφήσουν τα χειρόγραφα και την Αρμονία της σχολής και να ΑΔΡΑΞΟΥΝ ΤΟ ΔΟΡΥ ΚΑΙ ΤΟ ΞΙΦΟΣ ΑΚΟΛΟΥΘΩΝΤΑΣ ΤΟ ΜΟΝΟΠΑΤΙ ΤΗΣ ΑΝΔΡΕΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΕΩΣ ΤΗΣ ΠΟΛΕΩΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΩΝ ΤΗΣ..!
Στους δε Περσικούς πολέμους(ΜΗΔΙΚΑ) οι Ιερείς όχι μόνο των Δελφών και της Ελευσίνας ΑΛΛΑ γενικότερα όλοι όσοι έφεραν αυτήν την ΙΕΡΗ ΘΕΣΗ ΣΥΝΤΑΧΘΗΚΑΝ ΟΜΟΨΥΧΑ ΣΤΟΝ ΕΘΝΙΚΟ ΑΓΩΝΑ και πολλοί μάλιστα το πλήρωσαν με την ζωή Τους υπερασπιζόμενοι εν όπλοις τους Ναούς, όπως οι Ιερείς της Θεάς Ήρας και της Θεάς Αθηνάς στην Σάμο και Αθήνα αντίστοιχα!
Η ΙΣΤΟΡΙΑ λοιπόν και η ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗ ΠΑΡΑΚΑΤΑΘΗΚΗ των προγόνων μας ΔΕΝ μας επιτρέπει να παραμείνουμε αδιάφοροι επί του θέματος ΑΛΛΑ να εκφράσουμε δημόσια την αλήθεια..!
Και η αλήθεια είναι μία και ΔΕΝ αλλάζει..
Η ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΗ.
Βασισμένοι στην Ελληνική Μυθολογία, την Θεολογία των Ελλήνων, ο Τιτάνας Προμηθεύς και η Ωκεανίδα Κλυμένη, κάνουν ένα γιό τον Δευκαλίωνα! Ο Τιτάνας Επιμηθέας με την Πανδώρα μία κόρη,την Πύρρα! Ο Δίας με την Πύρρα γεννούν τον Έλληνα, τον Αμφικτύονα και την Πρωτογένεια!

Ο Έλληνας με την Νύμφη Ορσηίδα εγέννησαν τους: Δώρο, Ξούθο και Αίολο!
Ο Ξούθος με την Κρέουσα, κόρη του Ερεχθέως, γέννησαν τους: Αχαιό και Ίωνα!
Ο Δευκαλίωνας με την Πύρρα είχαν μια θυγατέρα, την Θυίαν, η οποία με τον Δία εγέννησαν τους: Μακεδνό ή Μακεδόνα και τον Μάγνητα! Ο ΠΡΩΤΟΣ ΕΔΩΣΕ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΣΤΗΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ και ο δεύτερος στην Μαγνησία!
(Οι πηγές μας είναι από τον Ηρόδοτο, τον Απολλόδωρο και τον Διόδωρο τον Σικελιώτη).
Άπαντες αναγνωρίζουν τους Μακεδόνες ως προπάτορες των Δωριέων και των Ηρακλειδών, οι δύο τελευταίοι άλλωστε ταυτίζονται πολύ στους ιστορικούς χρόνους, γι΄αυτό άλλωστε και ο Αλέξανδρος ο Μέγας από την μεριά του πατρός Του, Μακεδόνα Φιλίππου,θεωρούνταν απόγονος του Ηρακλέους, όπως και οι Λακεδαιμόνιοι άλλωστε και οι Θεσπιείς!
Ο Στράβων στα γεωγραφικά Του συγχέει (ΔΕΝ είναι και ο μόνος άλλωστε) τους Μακεδνούς με τους Δωριείς και αναγνωρίζει την ύπαρξη τους στην Πίνδο ενώ ονοματίζει και τις 4 πόλεις Τους:Ερινεός,το Βοίον,η Πίνδος και το Κυτίνιον!
Αυτές ταυτίζονται με την περιοχή που και ο Διόδωρος ο Σικελιώτης αναφέρει,την περιοχή της Φωκίδας στις ανατολικές υπώρειες του όρους Παρνασσού!
Απο΄κει εξαπλώθησαν σε όλη την Ελλάδα και η εξάπλωσή Τους ταυτίστηκε με την ΄΄κάθοδο των Δωριέων΄΄!
Ως Μακεδονία τώρα λεγόταν στα αρχαία χρόνια, μέχρι ακόμα και την εποχή του Βυζαντίου,η περιοχή γύρω από τον Όλυμπο και μέχρι την σημερινή Θεσσαλονίκη,ενώ βορειότερα ξεκινούσε η Θράκη,η οποία εξαπλωνόταν μέχρι την Αρμενία σχεδόν,την λεγόμενη,στα αρχαία χρόνια ΄΄Γη των Αμαζόνων΄΄..!
Ακόμα και η Χαλκιδική, ο Στρημώνας ποταμός μέχρι και την Ανατολική Ρωμυλία η περιοχή λεγόταν Θράκη με εξαίρεση την περιοχή της σημερινής Κωνσταντινουπόλεως,η οποία λεγόταν Βυζάντιο από την Ήρωα και γιό του Ποσειδώνος ΄΄Βυζάντιο΄΄,ενώ το σημερινό Άγιον Όρος ήταν περιοχή αφιερωμένη στην Θεά Αρτέμιδα και απαγορευόταν η είσοδος στους άνδρες..
Η περιοχή της Θράκης και των Αμαζόνων χαρακτηριζόταν από όλους τους αρχαίους Έλληνες ως ΄΄Γη του Άρη΄΄ και σχετιζόταν ο Θεός του Πολέμου με τον Βορέα και την ορμή των καταιγίδων!
Στην περιοχή των σημερινών Σκοπίων,ένα μέρος αποτελούσε την Θράκη και το υπόλοιπο την ΄΄ΠΑΙΟΝΙΑ΄΄ ενώ στην σημερινή Βουλγαρία έχουμε τους ΔΑΚΕΣ και βορειότερα τους ΣΚΥΘΕΣ!
Οι Θράκες ήταν κατ΄εξοχήν Έλληνες αλλά στους χρόνους του Ξενοφώντος και Θουκυδίδου είχαν αλλοιωθεί αρκετά από βαρβαρικά φύλα μέχρι που εξελληνίστηκαν πλήρως στους Ελληνιστικούς χρόνους!
Οι Παιόνες τώρα είχαν εν μέρει Ελληνική καταγωγή ΑΛΛΑ και βαρβαρικές προσμίξεις κάτι που ΔΕΝ τους καθιστά στα Ελληνικά φύλα! Οι δε Ιλλύριοι,κάτοικοι της σημερινής Βορείου Ηπείρου,προέρχονται από τον Ιλλύριο,τον τελευταίο γιό του Κάδμου και της Αρμονίας!
Επίσης, Ελληνικό φύλο ΑΛΛΑ και με αρκετές αλλοιώσεις από βαρβαρικά φύλα! (Όλα τα παραπάνω αναφέρονται στους:Ηρόδοτο,Πλούταρχο,Θουκυδίδη,Ξενοφώντα,Στράβωνα,Αρριανό,Διόδωρο,Απολλόδωρο και άλλους!
Κατανοούμε λοιπόν ότι οι σημερινοί κάτοικοι των Σκοπίων (Σέρβοι,Βούλγαροι,Αλβανοί,και άλλες μειονότητες) ΟΥΔΕΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΤΟΥΣ ΓΗΓΕΝΕΙΣ-ΑΡΧΑΙΟΥΣ ΚΑΤΟΙΚΟΥΣ και ότι εάν μπορούν-έστω και γεωγραφικά-να συσχετιστούν με κάποια περιοχή ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Η ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΑΛΛΑ η ΠΑΙΟΝΙΑ ή η ΔΥΤΙΚΗ ΘΡΑΚΗ!
Βεβαίως και πάλι
ΔΕΝ ΔΙΚΑΙΟΥΝΤΑΙ ΚΑΝΕΝΑΝ ΤΕΤΟΙΟ ΟΡΟ-ΟΝΟΜΑ
για τον απλούστατο ρόλο ότι:
Α) ΔΕΝ έχουν φυλετική συγγένεια με τα αρχαία φύλα.
Β) ΔΕΝ έχουν πολιτισμική συγγένεια με τους αρχαίους κατοίκους.
Γ) Είναι αποδεδειγμένα τα Σκόπια περιοχή Ελληνική με περιοχές όπως:το ΜΟΝΑΣΤΗΡΙ και η ΓΕΥΓΕΛΗ,στα οποία κατοικούσαν και άκμαζαν Έλληνες ακόμα και τα χρόνια του Τίτο!
Από κει οι Έλληνες είτε εκτοπίστηκαν,είτε αφανίστηκαν δια της Βίας από Σλάβους και άλλους! Ιστορικές αποδείξεις και συνάμα πηγή των πληροφοριών μας αποτελούν εγκυκλοπαίδειες ΑΛΛΑ και καταγραφές πρωταγωνιστών της Ιστορίας,είτε επωνύμων,είτε ανωνύμων!
Για τους ανωτέρω λόγους καλούμε:
Τους Έλληνες πολιτικούς ΝΑ ΜΗΝ ΔΕΧΤΟΥΝ ΚΑΝΕΝΑ ΟΡΟ ΜΕ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΄΄ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ΄΄.Αφ΄ενός διότι ΔΕΝ έχουν σχέση οι Σκοπιανοί με την Μακεδονία και αφ΄ετέρου διότι η ΠΕΡΙΟΧΗ ΑΝΗΚΕΙ ΙΣΤΟΡΙΚΑ και ΠΟΛΙΤΙΣΜΙΚΑ στους Έλληνες,είτε από τα αρχαία ευρήματα είτε λόγω της νεωτέρας ιστορίας!
Κάθε όνομα-συμφωνία που περιλαμβάνει τον όρο ΄΄Μακεδονία΄΄ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΠΡΑΞΗ ΚΑΘΑΡΗΣ ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΘΝΙΚΗΣ ΤΑΠΕΙΝΩΣΗΣ!
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΟΙ ΑΠΟΓΟΝΟΙ ΤΩΝ ΣΟΦΟΤΕΡΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΠΙΟ ΑΝΔΡΕΙΩΜΕΝΩΝ ΠΟΛΕΜΙΣΤΩΝ ΝΑ ΔΕΧΟΝΤΑΙ ΑΜΑΧΗΤΙ ΤΟ ΞΕΠΟΥΛΗΜΑ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΤΟΥΣ ΤΑΥΤΟΤΗΤΟΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΙΚΗΣ ΤΟΥΣ ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΑΣ!
ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ ΟΙ ΑΠΟΓΟΝΟΙ ΤΩΝ ΜΑΡΑΘΩΝΟΜΑΧΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΕΤΑΙΡΩΝ ΤΟΥ ΜΕΓΑΛΟΥ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ ΝΑ ΤΑΠΕΙΝΩΝΟΝΤΑΙ ΣΕ ΣΛΑΒΟΥΣ ΚΑΙ ΑΠΟΛΙΤΙΣΤΟΥΣ ΛΑΟΥΣ, ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΝΑ ΕΠΙΔΕΙΞΟΥΝ ΩΣ ΙΣΤΟΡΙΑ ΕΙΝΑΙ:ΣΦΑΓΕΣ,ΛΕΗΛΑΣΙΕΣ ΚΑΙ ΕΜΠΡΗΣΜΟΥΣ!
Επειδή ΔΕΝ έχουμε και ιδιαίτερη εμπιστοσύνη στους πολιτικούς αυτής της πάλαι ποτέ δοξασμένης χώρας καλούμε:
Τους Έλληνες πολίτες,τους απογόνους του Ηρακλέους και του Θησέως,του Λυκούργου και του Σόλωνος,του Πυθαγόρου και του Σωκράτους ΝΑ ΦΑΝΟΥΝ ΑΝΤΑΞΙΟΙ ΤΩΝ ΠΡΟΓΟΝΩΝ ΚΑΙ ΤΗΣ ΠΑΡΑΔΟΣΕΩΣ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΜΑΣ!
Διαλογιζόμενοι τα λόγια του Σωκράτους:΄΄ΑΠΑΝΤΩΝ ΤΙΜΙΟΤΕΡΟΝ ΚΑΙ ΑΓΙΟΤΕΡΟΝ ΕΣΤΙ Η ΠΑΤΡΙΣ΄΄,αυτές τις δύσκολες ώρες ΑΣ ΕΝΩΣΟΥΜΕ ΤΙΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΜΑΣ, ΠΑΡΑΜΕΡΙΖΟΝΤΑΣ ΟΠΟΙΕΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΔΥΣΚΟΛΙΕΣ Ή ΑΣΧΟΛΙΕΣ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΝΑ ΑΓΩΝΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΟ ΕΘΝΙΚΟ ΣΥΜΦΕΡΟΝ!
Κόντρα στους δειλούς και ποταπούς που μιλούν για..΄΄διπλωματικές λύσεις΄΄,για διάλογο με τους βαρβάρους που ευθέως ΜΑΣ ΑΠΕΙΛΟΥΝ, ας στρέψουμε τους οφθαλμούς μας ΣΤΟΝ ΑΡΙΣΤΕΙΔΗ τον ΔΙΚΑΙΟ και την απάντηση που έδωσε στις προτάσεις ειρήνης του Μαρδονίου:΄΄Καμία συνθηκολόγηση ΔΕΝ πρόκειται να γίνει όσο παραμένει ζωντανός έστω κι ένας Αθηναίος! Το αντίθετο θα σε πολεμούμε μέχρι να εκδικηθούμε τους καμένους Ναούς των Θεών μας και τα σπασμένα Αγάλματα τα οποία εσύ περιγελάς και καταστρέφεις!΄΄
Σε αντίθεση με όλους τους δήθεν..έξυπνους και γνώστες διπλωμάτες,που όλο κακούς οιωνούς προμηνύουν για το Έθνος μας και μάς συμβουλεύουν να ΄΄κάτσουμε φρόνιμα΄΄ στις επιταγές των Αμερικανών και της Ε.Ε., ΣΑΣ ΚΑΛΟΥΜΕ ΝΑ ΑΝΑΛΟΓΙΣΤΕΙΤΕ ΤΑ ΛΟΓΙΑ ΤΟΥ ΈΚΤΩΡΟΣ ότι ΄΄ΜΟΝΟΝ ΕΝΑΣ ΆΡΙΣΤΟΣ ΟΙΩΝΟΣ ΥΠΑΡΧΕΙ..ΝΑ ΑΜΥΝΟΜΑΣΤΕ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΟΣ΄΄..!
Έλληνες αυτές τις μέρες γράφεται ΙΣΤΟΡΙΑ.
Πεθαίνοντας θα ρωτηθούμε από τους προγόνους μας τί πράξαμε για το καλό αυτής της χώρας,εάν σταθήκαμε αντάξιοι του πολιτισμού Τους..!
ΔΕΝ πρέπει να γίνουμε συμμέτοχοι της προδοσίας και υποταγής της χώρας ΑΛΛΑ ΚΟΙΤΩΝΤΑΣ ΤΟΝ ΤΥΜΒΟ ΤΩΝ ΜΑΡΑΘΩΝΟΜΑΧΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΘΕΡΜΟΠΥΛΟΜΑΧΩΝ ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΝΑ ΔΩΣΟΥΜΕ ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΑΝΑΛΟΓΙΖΟΜΕΝΟΙ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΗΡΩΕΣ,ΤΟΝ ΔΙΚΟ ΜΑΣ ΑΓΩΝΑ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΣΥΓΧΡΟΝΩΝ ΒΑΡΒΑΡΩΝ!
Άλλωστε όπως σχολίασε και ο Αριστείδης ο Δίκαιος ΄΄Η ΑΡΕΤΗ ΔΕΝ ΧΑΝΕΤΑΙ ΟΥΤΕ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΘΑΝΑΤΟ΄΄!
Τιμώντας την ΑΡΕΤΗ των ΟΜΗΡΙΚΩΝ ΗΡΩΩΝ που βάδιζαν στην μάχη τραγουδώντας μέχρι τους οπλίτες μας στο έπος του ΄40 που χαμογελαστοί βάδιζαν προς το μέτωπο,αποδεικνύοντας ότι η μεγαλυτέρα Ανδρεία της ανθρωπίνης ψυχής είναι η αφοβία προς τον Θάνατο
ΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΟΥΜΕ ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΤΟΝ ΔΡΟΜΟ ΤΗΣ ΑΝΔΡΕΙΑΣ,ΑΣ ΕΠΙΛΕΞΟΥΜΕ ΩΣ ΑΛΛΟι ΗΡΑΚΛΕΙΣ ΤΗΣ ΑΡΕΤΗΣ ΤΟΝ ΔΡΟΜΟ. Απέναντι δε στους διπλωμάτες και διαπραγματευτές των ξένων ας απαντήσουμε με τα λόγια του Λεωνίδα: ΄΄Οι Έλληνες με τα όπλα υπερασπιζόμαστε την Γή και την Ελευθερία μας΄΄..!
Οι Αρχαίοι Αθηναίοι οπλίτες ορκίζονταν στον Άρη και στον Δία ότι ΄΄ ή θα παραδώσουν την χώρα μεγαλύτερη και ισχυρότερη ή θα πεθάνουν μαχόμενοι΄΄ έτσι κι εμείς ΑΣ ΠΑΡΑΔΩΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΚΑΙ ΙΣΧΥΡΟΤΕΡΗ ΔΙΧΩΣ ΣΦΕΤΕΡΙΣΤΕΣ ΤΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΜΑΣ!
Άλλωστε η Ιστορία έχει αποδείξει ότι για να παράγουμε πολιτισμό πρέπει πρώτα να υπάρχει Ελευθερία και ασφάλεια ΕΝΤΟΣ και ΕΚΤΟΣ συνόρων! :΄΄Οι Παρθενώνες θέλουν πρώτα Μαραθώνες΄΄! (Κωστής Παλαμάς).
Εμπρός παιδιά των Ελλήνων για ΝΕΟΥΣ ΜΑΡΑΘΩΝΕΣ,
τώρα που η Μακεδονία μας βρίσκεται σε άμεσο κίνδυνο και ο πολιτισμός της ΠΑΤΡΙΔΟΣ ΜΑΣ βάλλεται και καπηλεύεται, τώρα που οι μεγαλύτερες προσωπικότητες του Έθνους όπως ο Μέγας Αλέξανδρος και ο Αριστοτέλης βρίσκονται κάτω από τον κίνδυνο της διαστρεβλώσεως και αφανισμού,ΑΣ ΜΑΧΗΘΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΑ ΙΕΡΑ ΤΩΝ ΠΡΟΓΟΝΩΝ,ΤΟ ΑΙΜΑ ΤΩΝ ΜΑΚΕΔΟΝΟΜΑΧΩΝ, ΤΟΥΣ ΤΑΦΟΥΣ ΤΩΝ ΣΤΡΑΤΙΩΤΩΝ ΚΑΙ ΤΑ ΕΠΙΤΕΥΓΜΑΤΑ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΜΑΣ. ΝΥΝ ΥΠΕΡ ΠΑΝΤΩΝ Ο ΑΓΩΝ,
Είθε οι πολεμικοί Θεοί των Ελλήνων Εστία, Αθηνά και Άρης
να προστατεύουν το Έθνος και τους μαχητές Τους!
Ζήτω η αιωνία Ελλάς!
Ζήτωσαν οι Ήρωες και οι Θεοί μας!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου