Σήμα Facebook

ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΚΙΑΦΗΣ | κινητο 6907471738


ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ
Συνεχή Ροή Ειδήσεων από το νησί

Τρίτη 22 Ιανουαρίου 2019

Εργατικό Κέντρο Κεφαλονιάς Ιθάκης

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Το ΕΚΚΙ από κοινού με τους συμβασιούχους δασεργάτες  προχώρησε σήμερα το πρωι σε παράσταση διαμαρτυρίας στα γραφεία της Αποκεντρωμένης Διοίκησης στο Αργοστόλι για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι συνάδελφοι ειδικά με το πακέτο ασφαλισής  τους που αφορά στην κατοχύρωση της εργασίας τους ως βαριάς και ανθυγιεινής.Μετά από συζήτηση με την προϊσταμένη του τμήματος εργαζόμενοι και μέλη της διοίκησης ζητήσαμε άμεση τηλεφωνική επικοινωνία με τον υπεύθυνο της αποκεντρωμένης Δ. Ελλάδας ο οποίος προφασίστηκε σύσκεψη απαξιώνοντας έτσι τα προβλήματα των συνάδελφων.Φυσικά αυτή η στάση δε μας ξαφνιάζει αφού ως εντολοδόχος της κυβέρνησης είναι απέναντι σε κάθε εργατική διεκδίκηση.
Για εμάς κύριοι της κυβέρνησης νόμος είναι το δίκιο του εργάτη.Καταγγέλουμε την απαράδεκτη στάση της κυβέρνησης που κρυβει τα προβλήματα κατω από το χαλί της δημοσιονομικής σταθερότητας και της ευθυγράμμισης στις ευρωε νωσιακές πολιτικές της ευέλικτης εργασίας επιβάλλοντας εργασιακό μεσαίωνα.
ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ:
 ΔΙΟΡΘΩΣΗ ΤΩΝ ΕΝΣΗΜΩΝ ΑΠΟ ΜΙΚΤΑ ΣΕ ΒΑΡΕΑ ΜΕ ΚΩΔΙΚΟ 651120

ΜΟΝΙΜΕΣ ΠΡΟΣΛΗΨΕΙΣ ΣΤΑ ΔΑΣΑΡΧΕΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΨΗ ΤΩΝ ΑΝΑΓΚΩΝ ΣΕ ΑΝΤΙΠΥΡΙΚΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΚΑΙ ΔΑΣΙΚΕΣ ΥΠΟΔΟΜΕΣ.

ΜΕΤΑΤΡΟΠΗ ΤΩΝ ΣΥΜΒΑΣΙΟΥΧΩΝ ΣΕ ΑΟΡΙΣΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΜΕ ΠΛΗΡΗ ΕΡΓΑΣΙΑΚΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ  ΚΑΙ ΣΣΕ.

Συμμετέχουμε στηρίζουμε την κινητοποίηση του Εργατικού κέντρου Λαυρίου στο υπουργείο Εργασίας μεθαύριο στις 12.Το ΕΚΚΙ θα βρίσκεται στο πλευρό των εργαζόμενων μέχρι να δικαιωθούν .

ΓΙΑ ΤΟ Δ.Σ.

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                     Ο ΓΕΝ.ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

Γ.ΓΑΒΡΙΛΗΣ                             Γ.ΒΑΛΕΝΤΗΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου