Σήμα Facebook

ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΚΙΑΦΗΣ | κινητο 6907471738


ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ
Συνεχή Ροή Ειδήσεων από το νησί

Τετάρτη 30 Ιανουαρίου 2019

ομηρικα αλυτα προβληματα!

Το όνομα Κίρκη δεν είναι κάποιο τυχαίο
Η εικόνα ίσως περιέχει: ένα ή περισσότερα άτομαΣτη ραψωδία της «Οδύσσειας», όπου περιγράφεται η περιπέτεια του Οδυσσέα και η μεταμόρφωση των συντρόφων του σε χοίρους στο νησί της Κίρκης.
Το όνομα Κίρκη δεν είναι κάποιο τυχαίο. Επίσης το όνομα του γιού της Κίρκης και του Οδυσσέα είναι Τηλέγονος [τήλε  από μακρυά) και γόνος].
Ο Όμηρος, που πάντα ακριβολογεί, για την Κίρκη λέει ότι είχε καλούς πλοκάμους, και δεν αναφέρεται για την κόμμωσή της άλλα στο DNA μια που η λέξη Κίρκη συμπεριλαμβάνεται στην λέξη Κηρύκειο με τις δυο έλικες του DNA. Το ξέρω ότι αυτό δεν αρκεί. Πάμε παρακάτω .
Η Κίρκη είχε τέσσερις βοηθούς, όσες και οι βάσεις του DNA. Όταν οι σύντροφοι του Οδυσσέα πήγαν στο ανάκτορο της Κίρκης, χωρίστηκαν σε δύο ομάδες. Στην μία αρχηγός ήταν ο Ευρύλοχος και στην άλλη ο Οδυσσέας. Μαζί του ο κάθε αρχηγός πήρε 22 άνδρες.

Ο Όμηρος μας περιγράφει λοιπόν δύο ομάδες των 23 μαζί με τους αρχηγούς .Αυτός όμως είναι ο αριθμός των χρωμοσωμάτων στον πυρήνα των ανθρωπίνων κυττάρων!
Γιατί ο Όμηρος επισημαίνει τον αριθμό των 2 × 23 που είναι ο αριθμός των χρωμοσωμάτων στον πυρήνα των ανθρωπίνων κυττάρων; Τους έκανε λέει τους συντρόφους του Οδυσσέα χοίρους και με το όνομα του γιου της Κίρκης Τηλε-γονος δεν μας παραπέμπει σε Γενετικά πειράματα;
Οι μύθοι νομίζω δεν είναι παραμύθια. Κρύβουν αλήθειες. Κάθε μύθος έχει 7 διαφορετικά θέματα. Εμείς σπάσαμε μόνο τον 1 κώδικα . Ο Πίνδαρος παρακαλούσε τις μούσες να του φωτίσουν να σπάσει και τους 7 κώδικες. Έλληνας δικηγόρος έσπασε και τον τρίτο κώδικα άλλα εξαφανίστηκε. Κάτω η Κίρκη
    • Νικόλαος Καμπάνης Εδώ και χρόνια μου το έχει επισημάνει κάποιος εκλεκτός φίλος. Αυτό όμως που δεν καταλαβαίνω είναι γιατί πάντα μπλέκουμε τον Όμηρος με μεταομηρικές αρλούμπες όπως ο Τηλέγονος.
      Κατά τα άλλες αυτό με τις δυο ομάδες και την ομοιότητα με την εμφάνιση του DN
      A είναι σαφές.
      Να προσθέσω ακόμα ότι η Κίρκη είχε προηγμένες ικανότητες στην ιατρική και γιαυτό την έλεγαν μάγισσα...
      ...Τοποθετείται δε από εμάς στο βόρειο άκρο της Μάλτας, την χερσόνησο Cirkewwa, λόγω της σημαντικής παρουσίας εκεί προϊστορικής μητριαρχίας-γυναικείων κοινωνιών, ευρημάτων, καθώς επίσης και του ίδιου αυτού ονόματος, η Κίρκη στην Αία, όπως Αία ήταν και το όνομα του νησιού κατά τον Όμηρο.
      ... Ονόματα άγνωστης σημασίας για τους ντόπιους και που έρχονται από το μακρινό παρελθόν.
      1
  • Γιωργος Γκιαφης ΚΑΙ ΤΟ ΤΕΛΟς ΤΗς ΙΣΤΟΡΙΑς ΙΣΩς ΚΑΤΙ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΔΙΔΑΞΕΙ!! Ο ΤΗΛΕΓΟΝΟΣ ΠΑΝΤΡΕΥΤΗΚΕ ΤΗΝ ΠΗΝΕΛΟΠΗ (ΚΑΤΙ ΣΑΝ ΜΗΤΡΙΑ ΤΟΥ) ΚΑΙ Ο ΤΗΛΕΜΑΧΟΣ ΤΗΝ ΚΑΛΥΨΩ!!! Τωρα τα παιδια αυτων τι συγγενεια εχουνε?

3 σχόλια:

  1. Ο Τηλέ-γονος και ο αδελφός του Τηλέ-μαχος δε γεννηθήκανε από τον Οδυσσέα αλλά από τo τηλεκατευθυνόμενο drone «Οδυσσεύς» για αυτό και ήταν όλοι τους ανίκητοι!!
    Απλά του Οδυσσέα του χάλασε το GPS (από την συνήθη τότε ασθένεια τση τηλε-πάθειας) και μέχρι να επισκευαστεί από το υπερπέραν , δεν ήξερε που πάει επί 10 ολόκληρα χρόνια περιπλανώμενος.
    Η αυτή πάθηση (τηλε-πάθεια), έκτοτε έχει πειράξει διαχρονικά πολύ κόσμο και συνεχίζει ακόμη, πράγμα που γίνεται κατανοητό από τους αναγνώστες του συγκεκριμένου άρθρου.

    Θα συνέστηνα σάουνα επί μισή ώρα και αμέσως μετά βουτιές στα παγωμένα νερά του Ιονίου είτε Βορείου, είτε Νοτίου.
    Και αν δεν περάσει, στον Άη Γεράσιμο με κερί ψηλό όσο το μπόι των παθόντων!

    Κά κα κα κα κα κα κα κα κα κα κα κα κα κα κα κα κα κα κα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. και με την ευκαιρια , και ενα ανεκδοτο κουιζ- Παει καποιος να δει εναν φυλακισμενο, στην ερωτηση του φυλακα στο τι του ειναι ο φυλακισμενος,, απο ντροπη ο επισκεπτης στο να μπερδεψει τα πραγματα με την συγγενια, απαντάει, ο φυλακισμενος δεν εχει αδελφια και αδελφες, αλλα ο πατερας του φυλακισμενου ειναι γιος του πατερα μου !!! Για να σε δω το βρήκες?

      Διαγραφή
  2. λοιπονε,, φιλε Ρισιανε,, εγω θα σε μπερδεψω τωρα!! με τηλε-προβληματισμους,,αν Υποθεσουμε οτι ολα εγιναν οπως λεει το τελος της ιστοριας , και τελικα ο Ομηρος ητανε του Τηλεμαχου και πολυκαστης κορης της Νεστωρα, τοτε εχουμε τις εξης συγγενιες,, Παπους του Ομηρου ειναι ο Οδυσσεας , αλλα και ο τηλεγονος σαν πατριος της γιαγιας του, που επίσης του πέφτει και θειος αφου ειναι γιος του κανονικου παππου του! Επισης ο πατερας του Ομηρου,ειναι ετεροθαλης αδεφφος με τον πατριο παππου του, και συχρονος και μητριος του (αφου παντρευτηκε την μανα του), και γιος του εφοσον στον π[ρουγουμενο γαμο του ειχε συζηγο την μάνα του Τηλεγονου, με αποτέλεσμα Ομηρος και τηλεγονος να βρισκονται να ειναι και αδελφια συχρονος!!
    Ειδες τελικα που απο τότενες ειμασταν για το Αγιο και δεν το ξεραμε χαχαχαχα

    ΑπάντησηΔιαγραφή