Σήμα Facebook

ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΚΙΑΦΗΣ | κινητο 6907471738


ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ
Συνεχή Ροή Ειδήσεων από το νησί

Κυριακή 27 Ιανουαρίου 2019

Μ/Σ ΦΑΡΑΚΛΑΤΩΝ:Μεγάλα ύψη βροχής καταγράφηκαν στο νησί μας...τι αναμένουμε τις επόμενες ημέρες

Η εικόνα ίσως περιέχει: κείμενο

Από τις 17 Ιανουαρίου είχαμε ενημερώσει για την κακοκαιρία που έπληξε το νησί μας τις τελευταίες ημέρες.
Διαδοχικά χαμηλά βαρομετρικά συστήματα έδωσαν πολλές βροχές και καταιγίδες οι οποίες κατά περιόδους είχαν και έντονο χαρακτήρα ενώ σε τοπικό επίπεδο είχαμε και ισχυρές χαλαζοπτώσεις.
Επίσης στην περιοχή του Αίνου εκδηλώθηκαν χιονοπτώσεις ενώ οι ισχυροί νοτιάδες προκάλεσαν και πρόβλημα στις ακτοπλοϊκές συγκοινωνίες.

Σύμφωνα με τις καταγραφές του σταθμού μας από τις 19 έως τις 26 Ιανουαρίου είχαμε συνολικό ύψος βροχόπτωσης 121,4mm που αντιστοιχούν σε 121.4 τόνους νερού ανά στρέμμα επαληθεύοντας τις αναφορές μας για αναμενόμενα ύψη βροχής από 100-150mm.
Εδώ θα πρέπει να σημειώσουμε ότι σε άλλες περιοχές του νησιού μας ενδεχομένως να είχαμε και ακόμα μεγαλύτερα ύψη βροχής ενώ στο σύνολο του ο μήνας οδεύει να καταγράψει ρεκόρ 8ετίας...!!!
Όσον αφορά την εβδομάδα που έρχεται και αυτή φαίνεται να κυλάει με άστατο καιρό καθώς και πάλι κατά διαστήματα θα έχουμε βροχές και καταιγίδες με τη μέγιστη θερμοκρασία γύρω στους 13-15 βαθμούς Κελσίου και τους ανέμους από διάφορες διευθύνσεις ενώ θα εκδηλωθούν και χιονοπτώσεις στον Αίνο.
Ακολουθεί πίνακας με περισσότερα στοιχεία για το διάστημα 19-26 Ιανουαρίου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου