Σήμα Facebook

ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΚΙΑΦΗΣ | κινητο 6907471738


ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ
Συνεχή Ροή Ειδήσεων από το νησί

Κυριακή 27 Ιανουαρίου 2019

Μια σημαντικη ενημέρωση Αντιπεριφεριαρχη

Η εικόνα ίσως περιέχει: ουρανός, υπαίθριες δραστηριότητες και φύση
Στο γήπεδο στον Καραβόμυλο,οπου τα παιδια μας παίζουν μπάλα...
Απέναντι οι ακτές τις Ιθακης,που θα παραμείνουν «ελεύθερες» απο τις εγκαταστάσεις των υδατοκαλλιεργειών,όπως και οι ακτές τις Κεφαλονιάς...

Το χωροταξικο της ΠΙΝ,οδεύει προς δημοσίευση χωρις να προβλέπεται,πλέον,η εγκατάσταση τους...
Ενα μεγάλο ευχαριστω σε οσους συμπορεύθηκαν,μαζι με την ΠΙΝ,σε αυτη την προσπάθεια..

Makis Metaxas Αγαπητέ μου Παναγή έχετε όλοι σας τα πλέον θερμά μας συγχαρητήρια για την προσπάθεια που καταβάλατε προκειμένου να προστατευθούν οι ακτές μας από μια περαιτέρω άναρχη, αχρείαστη και αντιαναπτυξιακή επέκταση των ιχθυοκαλλιεργειών στα νησιά μας. 

Επει
δή όμως μου δίδεται η ευκαιρία αλλά και η τιμή να σχολιάσω την σχετική σου ανάρτηση θέλω δημοσίως να πω τούτο. 

Ξέρω από πρώτο χέρι το πόσο πολύ μόχθησες μαζί με όλους τους θεσμικούς μας εκπροσώπους (Περιφερειάρχη, Βουλευτή, Δήμαρχο, Περιφερειακούς και Δημοτικούς συμβούλους) αλλά και με όσους συμπολίτες μας, φορείς και ΜΜΕ του νησιού μας συστρατεύθηκαν και δημοσίως τοποθετήθηκαν για τον σκοπό αυτό προκειμένου σήμερα να μας ανακοινώνεις με έναν τόσο απλό και ολιγόλογο τρόπο μια μεγάλη σας επιτυχία. 

Η μάχη που κληθήκατε να δώσετε δεν ήταν όπως ξέρεις καθόλου εύκολη και ήταν την ύστατη ώρα 

Η αλήθεια είναι Παναγή ότι σου χρωστάμε πολλά γιατί πέραν του κύρους της θεσμικής σου ιδιότητας ανέλαβες επιπρόσθετα και την νομική ευθύνη να θωρακίσεις τις προτάσεις των θεσμικών μας οργάνων (Δήμου και Περιφέρειας) με έγκυρες νομικές εκθέσεις και με ατράνταχτα νομικά επιχειρήματα που τα επεξεργάστηκες και τα κοινοποίησες στους αρμοδίους μαζί με μια ξεκάθαρη πολιτική στάση που δεν άφηνε περιθώρια για να μπορεί να ερμηνευτεί διαφορετικά. 

Όσοι μπορούν να καταλάβουν το τι θα μπορούσε να είχε συμβεί εάν δεν θα είχατε καταφέρει σε θεσμικό επίπεδο να ανατρέψετε τούς εγκληματικούς σχεδιασμούς του ειδικού χωροταξικού των υδατοκαλλιεργειών για τα νησιά μας, είμαι βέβαιος ότι θα μπορέσουν να εκτιμήσουν και το μέγεθος της επιτυχίας σας που αναμένουμε να το δούμε να αποτυπωθεί στο υπό δημοσίευση χωροταξικό της ΠΙΝ.
  • Παναγής Δρακουλόγκωνας Makis Metaxas Μάκη μου,είναι πολύ μεγάλη τιμή για εμένα τα γραφόμενα σου.Σε ευχαριστώ από καρδιάς για όλα...Για τον σεβασμό σου..,για τις συμβουλές σου,όλα αυτά τα χρόνια,οποτεδήποτε τις είχα ανάγκη.
      • Makis Metaxas Παναγής Δρακουλόγκωνας Αγαπητέ μου Παναγή και εγώ σε ευχαριστώ από καρδιάς και για τα όσα προσφέρεις στον γενέθλιο τόπο μας. Τιμή μου να μπορώ να βοηθάω όποτε και όπου μπορώ. Έχεις την αγάπη μας.
        1
    • Spiridoula Vittoratou Από τις καλύτερες ειδήσεις που έχω ακούσει εδώ και καιρό! (Εξαιρετική επιλογή στιγμιότυπου δε)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου