- Ο Τηλέ-γονος και ο αδελφός του Τηλέ-μαχος δε γεννηθήκανε από τον Οδυσσέα αλλά από τo τηλεκατευθυνόμενο drone «Οδυσσεύς» για αυτό και ήταν όλοι τους ανίκητοι!!
Απλά του Οδυσσέα του χάλασε το GPS (από την συνήθη τότε ασθένεια τση τηλε-πάθειας) και μέχρι να επισκευαστεί από το υπερπέραν , δεν ήξερε που πάει επί 10 ολόκληρα χρόνια περιπλανώμενος.
Η αυτή πάθηση (τηλε-πάθεια), έκτοτε έχει πειράξει διαχρονικά πολύ κόσμο και συνεχίζει ακόμη, πράγμα που γίνεται κατανοητό από τους αναγνώστες του συγκεκριμένου άρθρου.
Θα συνέστηνα σάουνα επί μισή ώρα και αμέσως μετά βουτιές στα παγωμένα νερά του Ιονίου είτε Βορείου, είτε Νοτίου.
Και αν δεν περάσει, στον Άη Γεράσιμο με κερί ψηλό όσο το μπόι των παθόντων!
Κά κα κα κα κα κα κα κα κα κα κα κα κα κα κα κα κα κα κα - λοιπονε,, φιλε Ρισιανε,, εγω θα σε μπερδεψω τωρα!! με τηλε-προβληματισμους,,αν Υποθεσουμε οτι ολα εγιναν οπως λεει το τελος της ιστοριας , και τελικα ο Ομηρος ητανε του Τηλεμαχου και πολυκαστης κορης της Νεστωρα, τοτε εχουμε τις εξης συγγενιες,, Παπους του Ομηρου ειναι ο Οδυσσεας , αλλα και ο τηλεγονος σαν πατριος της γιαγιας του, που επίσης του πέφτει και θειος αφου ειναι γιος του κανονικου παππου του! Επισης ο πατερας του Ομηρου,ειναι ετεροθαλης αδεφφος με τον πατριο παππου του, και συχρονος και μητριος του (αφου παντρευτηκε την μανα του), και γιος του εφοσον στον π[ρουγουμενο γαμο του ειχε συζηγο την μάνα του Τηλεγονου, με αποτέλεσμα Ομηρος και τηλεγονος να βρισκονται να ειναι και αδελφια συχρονος!!
Ειδες τελικα που απο τότενες ειμασταν για το Αγιο και δεν το ξεραμε χαχαχαχα
Παλιοτερα σχολια
Άντε άλλα να λές και άλλα να καταλαβαίνουν…
Διάβασα λοιπόνε το κοντοχωριανό μου κύριο Τσελέντη:
«Που να κλείσεις μάτι 3 μηνες τώρα με τη Ζάκυνθο. Λίγα καταλαβαίνει ο κόσμος Akis Tselentis,»…
… «Οι πρόσφατες δουλειές του Π. Βαρώτσου με τον «φυσικό χρόνο» επεξηγούνται καλύτερα όπως και των Αμερικανών που τώρα τον εφαρμόζουν ερευνητικά κέντρα και ασφαλιστικές εταιρίες για την εκτίμηση της εξέλιξης φυσικών καταστροφών. Είναι κατακλυσμικά τα φαινόμενα αυτά από φυσικής άποψης, κακώς λέμε συνήθως το «ομαλή εξέλιξη» δύσκολα καταλαβαίνει ο κόσμος και αναλόγως, τι να πεις; Kαλό μας ξημέρωμα».
Κερί Ζακύνθου, «Μια μέρα πριν τον μεγάλο σεισμό μύριζε πολύ έντονα πετρέλαιο σε σημείο που ανάπνεες ενοχλητικά και στην άσφαλτο έβγαινε νερό με πίσσα…»
Τώρα στη Ζάκυνθο αυτά, να δούμε όμως και στη πατρίδα μας κάτι σχετικό σε αναφορά ενός Γάλλου πρόξενου του Grasset Saint-Sauveur - Voyage historique, Paris 1996.
Γράφει λοιπόνε:
… «Καλοκαιριάτικα στη Κεφαλονιά υπήρξαν σοβαρές σεισμικές κρίσεις, το 1736, το 1743 και το 1752.
… Έκαναν μεγάλες ζημιές, αλλά κυρίως στο δυτικό μέρος του νησιού παρατηρήσαμε ότι όταν πλησιάζαμε στα πηγάδια μπορούσαμε να μυρίσουμε πολύ ισχυρές εκπνεύσεις θείου»…
Θα πρέπει λοιπόν πρώτα να αποκτήσουμε γνώσεις και εμπειρίες μια και από αρχαιοτάτων χρόνων ζούμε με τους «δαίμονες» που μας κουνάνε και έπειτα για το πότε κάνουνε τσίσα τα σκυλάκια, γατάκια κλπ., ώστε να έχουμε ευκολότερη και καλύτερη ενημέρωση από τους ειδικούς…
Δε νομίζετε?
Και μια ενημέρωση το τι συμβαίνει στη Ζάκυνθο έκπαλαι στο:
www.portoassos.gr/δουλίχιον-το-πυροφόρον