Σήμα Facebook

ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΚΙΑΦΗΣ | κινητο 6907471738


ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ
Συνεχή Ροή Ειδήσεων από το νησί

Πέμπτη 18 Απριλίου 2019

Ευχαριστήριο Ο.Ε.Σ.Α.Δ για τους Σχολικούς Αγώνες 2019


Η Οργανωτική Επιτροπή Σχολικών Αθλητικών Δραστηριοτήτων της Διεύθυνσης Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Κεφαλληνίας, μετά την ολοκλήρωση των Σχολικών Αγώνων Ποδοσφαίρου, Καλαθοσφαίρισης και Πετοσφαίρισης Λυκείων, καθώς και των αγώνων Στίβου Γυμνασίων και Λυκείων, συγχαίρει όλους τους μαθητές και μαθήτριες που συμμετείχαν, καθώς και τις ομάδες και τους μαθητές, που κέρδισαν τα πρωταθλήματα και προκρίθηκαν στις επόμενες φάσεις.

Ευχαριστούμε όλους όσους βοήθησαν στη διοργάνωση των αγώνων: τους συναδέλφους Καθηγητές Φυσικής Αγωγής που συμμετείχαν ως Συνοδοί, Διαιτητές και Κριτές και τους Ιατρούς των αγώνων.
Ευχαριστούμε την Κ.Ε.ΔΗ.ΚΕ για την παραχώρηση των αθλητικών εγκαταστάσεων στο Αργοστόλι και στο Ληξούρι και την ΕΠΣΚΙ για τη δωρεάν διάθεση του Ενωσιακού Γηπέδου στα Φαρακλάτα, καθώς και το προσωπικό των γηπέδων για την άψογη συνεργασία.
Ευχαριστούμε την Ionian Sea Ferries – Κοινοπραξία Ταξιάρχης για τη δωρεάν μεταφορά των μαθητών των σχολικών μονάδων του Ληξουρίου.
Ευχαριστούμε τον αθλητικό σύλλογο Γ.Ε Κεφαλληνίας για τα μετάλλια των αγώνων στίβου και για τη βοήθεια στη διοργάνωσή τους.
Τέλος θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τα Μέσα Ενημέρωσης που κάλυψαν τους αγώνες και βεβαίως τους μαθητές, γονείς και καθηγητές και φιλάθλους που παρακολούθησαν τους αγώνες και χειροκρότησαν την προσπάθεια όλων των παιδιών.
Για την Ο.Ε.Σ.Α.Δ
Ο Πρόεδρος
Μαρκάτος Δημήτριος
Δ/ντης Δ.Δ.Ε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου