Σήμα Facebook

ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΚΙΑΦΗΣ | κινητο 6907471738


ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ
Συνεχή Ροή Ειδήσεων από το νησί

Παρασκευή 19 Απριλίου 2019

Το ξώμερο που ήταν δήμος στο παρελθόν, δεν έγινε ο τέταρτος δήμος όπως έπρεπε διότι δεν είχε την υποστήριξη της κυβέρνησης. Έμεινε ορφανό και το δέσανε στην ουρά του γαϊδάρου!



POROSVRESS.BLOGSPOT.COM

kefalonia,κεφαλονια,πορος,επαγγελματα,αρχαια,ομηρικη ιθακη


επανειλημμένως, με τη βοήθεια του «ΗΜΕΡΗΣΙΟΣ,» παρουσιάσαμε τα μεγάλα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι ξεχασμένοι από όλους «ΞΩΜΕΡΙΤΕΣ» και ζητήσαμε απ τη δημοκρατική μας κυβέρνηση γενικά και τους αιρετούς μας
άρχοντες της Κεφαλλονιάς ειδικά, την άμεση λύση τους! Η εφαρμογή του «ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΗ» σε συνδυασμό με τη πλήρη αδιαφορία όλων των αρχόντων ήταν και παραμένει ολέθρια και κατάρα για το Ξώμερο! Η επικινδυνότητα του δρόμου Αργοστολίου-Πόρου με πολλά δυστυχήματα αγνοείται απ την περιφέρεια.  Ίσως ανέχονται τα τροχαία δυστυχήματα σ αυτόν τον «καρόδρομο» και αδιαφορούν αφού ακόμη κανείς δεν σκοτώθηκε. Την ‘ίδια φιλοσοφία που εφαρμόζει η κυβέρνηση και στη περίπτωση των «Μολότοφ» που χρησιμοποιούνται απ τα «παιδιά» στις πολιτείες. Η υπόσχεση της περιφέρειας για την αποπεράτωση τον δρόμου για το μοναστήρι της «’Ατρου» ποτέ δεν εκτελέστηκε. Δικαιολογία ήταν η έλειψη ειδικού αρχαιολόγου/μηχανικού να εξασφαλίσει σωστή κατασκευή. Θλιβερή ή αστεία δικαιολογία!

Γνωρίζω προσωπικά τις άριστες τεχνικές και πολιτικές ικανότητες του κυρίου περιφερειάρχη και απορώ πως επιτρέπει στους ‘ανθρώπους του να ενεργούν μ αυτό τον ανάρμοστο τρόπο. Το λιμάνι του Πόρου στερήται ακόμη χώρων για τις προσωπικές ανάγκες των ανθρώπων που διέρχονται ή εργάζονται εκεί. Ελπίζουμε να ενεργοποίηθή το καλοκαίρι το αποχετευτικό έργο Πόρου-Σκάλας.
 
Περιμέναμε υπομονετικά τον Δήμαρχο να τελειώσει/συμπληρώσει τη φανταστική ωραιοποίηση του Αργοστολιού. Ελπίζαμε ότι μετά θα βοηθούσε και το ξώμερο που πάντα αναστενάζει φορτωμένο με άλυτα βασανιστικά προβλήματα συμπεριλαμβανομένων και των προβλημάτων υγείας. Δυστυχώς και σ αυτή τη χρονική στιγμή, άλλες οι ελπίδες των Κεφαλλήνων/ξωμεριτών και άλλες οι ετσιθελικές/αντιδημοκρατικές αποφάσεις για κομματικούς/βολέματα της κατά τα άλλα αρίστης δημοκρατικής κυβέρνηση της χώρας! Αυτή η βάρβαρη αντιδημοκρατική και δηλή πράξη είναι ένα ύπουλο φουρνέλο ενάντιο του Δημάρχου κ. Παρίση που κανείς δεν μπορεί να τον νικήσει σε καθαρές εκλογές. Ναι, είναι «ΑΗΤΤΗΤΟΣ» και θα μείνει αθάνατος στις καρδιές των κατοίκων γιατί με το έργο του έκανε το Αργοστόλι ένα «στολίδι» του Ιονίου.  Μακάρι και τα άλλα μέρη να είχαν την τύχη του Αργοστολιού από τους τότε δημάρχους τους.  Η μονομερή πράξη της κυβέρνηση γκρέμισε το κάστρο του Δημάρχου χωρίς την έγκριση των κατοίκων και χώρισε το δήμο της Κεφαλλονιάς στα τρία: στο δήμο της Σάμη με τα χρυσωρυχεία της Μελισάνης και Δρογγαράτης, στο δήμο Ληξουρίου και στο δήμο Αργοστολίου. Το ξώμερο που ήταν δήμος στο παρελθόν, δεν έγινε ο τέταρτος δήμος όπως έπρεπε διότι δεν είχε την υποστήριξη της κυβέρνησης. Έμεινε ορφανό και το δέσανε στην ουρά του γαϊδάρου!
 
Συμπατριώτες ξωμερίτες, σε λίγες μέρες πολλές
 «ομηρικές σειρήνες όλων των αποχρώσεων θα τρυπήσουν τα αυτιά σας με πλούσιες υποσχέσεις. Χρειάζονται την ψήφο σας! Ψηφίστε με το μυαλό σας. Ψηφίσετε ταλαντούχους ξωμερίτες.  Μακριά  απ τα αποτυχιμένα φαντάσματα του παρελθόντος.  Απ τη ψήφος σας εξαρτάται η ανάπτυξη του ξώμερου που δεν υστερεί καθόλου σε ομορφιά και δυναμισμό!
Τελικά, απαντήστε με την ψήφο σας σ αυτούς που μας
 αγνόησαν και δεν δημιούργησαν όπως στο παρελθόν το Δήμο Ελειού  Πρόννων.
Γεώργιος Ι. Μηλιαρεσης
Διπλ/μηχανικός

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου