Σήμα Facebook

ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΚΙΑΦΗΣ | κινητο 6907471738


ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ
Συνεχή Ροή Ειδήσεων από το νησί

Σάββατο 20 Απριλίου 2019

πρεμιέρα της θεατρικής παράστασης του "Μαντολίνου του Λοχαγού Κορέλι"



Προφανώς λόγω της πολύ σημαντικής πρεμιέρας της θεατρικής παράστασης του "Μαντολίνου του Λοχαγού Κορέλι" στο Rose Theatre του Kingston του Λονδίνου στις 23 Απριλίου και μέχρι τις 12 Μαϊου παρατηρούμε ότι εντείνονται οι προωθητικές ενέργειες στα Βρετανικά μαζικά μέσα ενημέρωσης.

Ενδεικτικά σήμερα ο διάσημος συγγραφέας του βιβλίου της Κεφαλονίτικης ιστορίας μας Λουί ντε Μπερνιέρ εμφανίστηκε στο ραδιοφωνικό πρόγραμμα του BBC 2. Εκεί μίλησε για πολύ ώρα για την Κεφαλονιά, την επιτυχία του με την συγγραφή του "Μαντολίνου του Λοχαγού Κορέλι". Όπως δήλωσε χαίρονταν που έβλεπε πολύ κόσμο να διαβάζει το βιβλίο του στα Βρετανικά μαζικά μέσα μεταφοράς και με τα λεφτά που έβγαλε αγόρασε ένα πολύ όμορφο σπίτι ζώντας ακόμα και σήμερα άνετα!

Ο Λουί ντε Μπερνιέρ δήλωσε ακόμα ότι δεν του άρεσε πολύ το σενάριο της ταινίας αλλά ότι τον ενθουσιάζει η τωρινή θεατρική μεταφορά και το τουρνέ που γίνεται στην Μεγάλη Βρετανία.

Ακόμα έκανε γνωστή στους ακροατές την κατοχή της Κεφαλονιάς και την θανάτωση των Ιταλών στην Κεφαλονιά από τους Γερμανούς στο Δεύτερο Παγκόσμιο Πόλεμο και τους έρωτες Ιταλών με Ελληνίδες λέγοντας ότι η ιστορία του βασίζεται σ' αυτά τα αληθινά γεγονότα.

Είπε ακόμα ότι κατά την επίσκεψη του στην Κεφαλονιά τον εντυπωσίασε πολύ η ιδέα του να συμπεριλάβει στην ιστορία του τους καταστροφικούς σεισμούς της Κεφαλονιάς το 1953.

Τέλος, σήμερα οι νέοι παραγωγοί του "Μαντολίνου του Λοχαγού Κορέλι"  κοινοποίησαν στο Twitter ότι η παράσταση τους συμπεριλαμβάνεται στην λίστα της θεατρικής Βρετανικής ιστοσελίδας WhatsOnStage με τις 10 καλύτερες καλοκαιρινές θεατρικές παραστάσεις για τις οποίες θα πρέπει κανείς να κλείσει κανείς εισιτήρια!

Σπύρος Καγκάδης

https://www.whatsonstage.com/london-theatre/news/ten-summer-shows-2019-holiday_48916.html?utm_source=twitter&utm_medium=social&utm_campaign=20april2019

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου