Σήμα Facebook

ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΚΙΑΦΗΣ | κινητο 6907471738


ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ
Συνεχή Ροή Ειδήσεων από το νησί

Τετάρτη 17 Απριλίου 2019

Ο Στέφανος Σαμοϊλης, «Ανυπότακτο Ιόνιο» στη Σάμη.


Αυτές τις μέρες, βρίσκεται στη Κεφαλονιά, ο Υποψήφιος Περιφερειάρχης Ιονίων Νήσων με το «Ανυπότακτο Ιόνιο» ( ΛΑ.Ε. )Στέφανος Σαμοΐλης.

Χτες το απόγευμα βρέθηκε στη Σάμη και συναντήθηκε με τον υποφαινόμενο.
Ύστερα από σύντομη συζήτηση – ενημέρωση, επισκεφθήκαμε μαζί, το γήπεδο ( εκεί είδε πώς χαλάς 410.000 ευρώ για γήπεδο και γήπεδο δεν έχεις!!! ) και τη λίμνη στον Καραβόμυλο, το Παλιά Βλαχάτα, το ρωμαϊκό λιμάνι και τα ρωμαϊκά λουτρά στη Σάμη ( για πρώτη φορά φέτος, ύστερα από πολλά χρόνια, καθαρίστηκαν αρχαιολογικοί χώροι στη Σάμη ), καθώς και το Κ.Υγείας Σάμης.
Εκεί άκουσε από πρώτο χέρι τη τραγική κατάσταση που έχε περιέλθει η υγεία στο νομό, αλλά και στο ΚΥ. Σάμης!!! Ακόμα και σήμερα και παρόλο το ξεσηκωμό που έχει δημιουργήσει το θέμα αυτό, με αποσπάσεις, ιατρών από το Κ.Υ. , τη Σκάλα και τη Λειβαθώ, προσπαθούν να καλύψουν τις ανάγκες του Μαντζαβινάτειου νοσοκομείου στο Ληξούρι!!!
Ενημερώθηκε επίσης για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι εφημερεύοντες γιατροί στο Κ.Υ. Σάμης. Δεν υπάρχει θερμοσίφωνο, άρα ούτε ζεστό νερό για ένα μπάνιο, ο χώρος ανάπαυσής τους, άθλιος, χωρίς κλιματιστικό, δεν υπάρχει όχι κουζίνα, αλλά ούτε φούρνος μικροκυμάτων για να μπορούν να ζεσταίνουν το φαγητό τους, όσοι φέρνουν από το σπίτι.
Ενημερώθηκε για τα υπόγεια νερά που διαπερνούν τα θεμέλια και πλημμυρίζουν τα υπόγεια του κτηρίου, ( εκεί βρίσκεται τριφασικός ηλεκτρολογικός πίνακας ), με σοβαρό κίνδυνο βραχυκυκλώματος.
Αν ξεχαστεί η νοσοκόμα, ή κάποιος άλλος από το προσωπικό (!!!), να κατέβει να ελέγξει αν αντλούνται τα νερά με την αντλία που υπάρχει γι’ αυτό το λόγο!!!
Τα υπόγεια νερά, έχουν αρχίσει και δημιουργούν ήδη, θέμα στατικότητας του κτηρίου.
Το πρόβλημα αυτό, χρήζει άμεσου ελέγχου, από ειδικούς, για να δώσουν και τις κατάλληλες οδηγίες, για το πώς μπορεί να αντιμετωπιστεί.
Ο κ.Σαμοϊλης υποσχέθηκε να μεταφέρει η ΛΑ.Ε. τα προβλήματα στον Υπουργό…αν και πιστεύουμε πως…»στου κουφού τη πόρτα, όσο θέλεις βρόντα»…
Ο κ. Σαμοϊλης, συνεχίζει σήμερα τη περιοδεία του στην Ιθάκη και αύριο θα βρίσκεται στη Ζάκυνθο.
Τάσος Καβαλλιεράτος.


ΠΗΓΗ  ΣΑΜΗ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου