Σήμα Facebook

ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΚΙΑΦΗΣ | κινητο 6907471738


ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ
Συνεχή Ροή Ειδήσεων από το νησί

Τρίτη 30 Απριλίου 2019

Για 4η συνεχόμενη χρονιά Πρωταθλήτρια Ελλάδος η σχολή χορού της Όλγας Γαλιατσάτου.



Για τέταρτη συνεχόμενη χρονιά Πρωταθλητές Ελλάδος οι μαθητές της αναγνωρισμένης σχολής χορού 'Art & Style' Dance School Γαλιατσάτου Όλγα.

Στο κλειστό γήπεδο της Αργυρούπολης πραγματοποιήθηκαν το προηγούμενο Σαββατοκύριακο το Πανελλήνιο και Μεσογειακό Πρωτάθλημα της Παγκόσμιας και Πανελλήνιας Ομοσπονδίας χορού I.D.O. Η σχολή χορού Γαλιατσάτου έδειξε για ακόμη μια φορά ισχυρή παρουσία στους αγώνες κατακτώντας την 1η θέση στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα με τρία χρυσά μετάλλια στην κατηγορία παιδικό Μοντέρνο-Jazz χορό, αλλά και την  θέση στο Μεσογειακό Πρωτάθλημα στην κατηγορία παιδικό Μοντέρνο-Jazz χορό με ακόμητρία αργυρά μετάλλια. 
Εκπροσώπησε επάξια την σχολή, το νησί αλλά και την χώρα μας κερδίζοντας συνολικά 6 μετάλλια.

Στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα συμμετείχαν αναγνωρισμένες σχολές μέλη της ομοσπονδίας με ομάδες από Αθήνα, Κέρκυρα, Ζάκυνθο, Χίο, Θεσσαλονίκη, Πάτρα, Χαλκίδα κ.α. όπου η σχολή Γαλιατσάτου διακρίθηκε στην Πρώτη θέση. 
Στο Μεσογειακό Πρωτάθλημα συμμετείχαν ομάδες και σχολές από το εξωτερικό όπως Ιταλία, Ρουμανία, Κύπρος, Βουλγαρία κ.α. όπου η σχολή Γαλιατσάτου διακρίθηκε στην 2η θέση.

Τις κριτικές επιτροπές αποτελούσαν διεθνής κυρίως αλλά και Έλληνες κριτές πιστοποιημένοι από τη Ελλάδα και το εξωτερικό.

Από το 2016 όπου η σχολή συμμετέχει στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα, το Κύπελλο Ελλάδος αλλά και το Μεσογειακό Πρωτάθλημα διακρίνετε ως Πρωταθλήτρια στο Σύγχρονο/Μοντέρνο αλλά και Μοντέρνο-Jazz χορό σε όλες τις κατηγορίες διατηρώντας επάξια τον τίτλο της Πρωταθλήτρια Σχολής στην Ελλάδα αλλά ενίοτε και στην Μεσόγειο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου