Σήμα Facebook

ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΚΙΑΦΗΣ | κινητο 6907471738


ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ
Συνεχή Ροή Ειδήσεων από το νησί

Τετάρτη 17 Απριλίου 2019

Ο ΣΠΥΡΟΣ ΡΟΚΚΟΣ ΣΚΑΛΙΖΕΙ ΣΤΙς ΣΤΑΧΤΕΣ

Αυτοδιοικητικές εκλογές λοιπόνε!
Ο καθείς και οι απόψεις του βέβαια, αλλά οι δικές μου δυστυχώς επικεντρώνονται στη φράση
«χαβαλές να γίνεται»!
Εντάξει, καλά περνάμε 3-4 μήνες και μετά θα ψαχνόμαστε ως συνήθως και θα παρακαλάμε να αρρωστήσει ο Άγιος Πέτρος να τη βγάλουμε κι εφέτος…
Και νάαα οι κατάρες τσου φταίχτες που είναι όλοι οι άλλοι εκτός τση αφεντίας μας.

Πόσοι ασχολούνται αλήθεια για την υποδοχή και καλυτέρευση των συνθηκών της επερχόμενης τουριστικής περιόδου που είναι από τους βασικότερους πλουτοπαραγωγικούς παράγοντες για τούτο το νησί?
Περιμένετε ότι οποιαδήποτε προβλήματα υπάρχουν θα λυθούν ως δια μαγείας από τους «πετυχημένους» των εκλογών??
Μπαρμπούτσαλα κοινώς, γιατί μάλλον λόγω τοπικής νοοτροπίας αλλά και έλλειψης χρόνου τίποτε δε μπορεί να αλλάξει θεαματικά και νομίζω ούτε ποτέ έχει συμβεί κάτι τέτοιο.
Καλό και παραγωγικό συνήθως το ενδιαφέρον για τους υποψηφίους προς τα κοινά του τόπου, αλλά άμα δεν βρεθούν τρόποι ώστε όλοι να βάζουμε το «χεράκι» μας για κάτι καλύτερο και όχι για να βγάζουμε τα μάτια μας, μέλλον θετικό δε θα υπάρξει ποτέ.
Απλό παράδειγμα ενδιαφέροντος πάνω στο τουριστικό προϊόν:
Όλοι φαγωθήκαμε για τους 2 χιλιάδες επισκέπτες που δεν ήρθαν τις προάλλες στο Αργοστόλι και μας τσου έφαε το Κατάκολο. Πρόσεξε κανείς στη φωτό με το κρουαζιερόπλοιο στο μώλο του Κατάκολου, τη 2-3 μίλια λαδιά-βρωμιά που άφηνε το εν λόγω πλοίο? Ήταν τάχα σεντινόνερα (λάδια) ή χειρότερες βρωμιές? Για φανταστείτε τα μέσα στο κλειστό κόλπο του Αργοστολιού??
Και καλά κανείς «υπεύθυνος» δε βλέπει τίποτε, εμείς γιατί δεν αντιδρούμε αφού σίγουρα δεν είναι προς το κοινό συμφέρον και το μέλλον μας τέτοια φαινόμενα? Εκτός και αν έτσι ενισχύεται ο ποιοτικός τουρισμός!
Πιστεύετε ότι έτυχε? Εγώ στο παρελθόν άλλα έχω προσέξει…
Αυτά τα ολίγα έτσι για να σκαλίζω τη στάχτη…
Σπ. Ρόκκος
ΠΗΓΗ  ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΠΡΕΣΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου