Σήμα Facebook

ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΚΙΑΦΗΣ | κινητο 6907471738


ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ
Συνεχή Ροή Ειδήσεων από το νησί

Κυριακή 14 Απριλίου 2019

Τα συν και πλην της Δημοτικης αρχής!!!

Καταρχην πριν λιγες εβδομαδες σε μια καταγραφη προβληματων αμεσα και μοναδικος που ειδε, και
τοποθετηθηκε ηταν ο υποψηφιος δημαρχος κυριος Μακης Φορτες




Σε Κεφαλονια πρες  μια ακόμη αναφορα του σε καταστασεις  σε ολη την Δημοτικη μας ενοπτητα:
Όλα τα στοιχεία για τα έργα στις περιοχές Ελειός – Πρόννοι και Ομαλά
KEFALONIAPRESS.GR
Όλα τα στοιχεία για τα έργα στις περιοχές Ελειός – Πρόννοι και Ομαλά
Σημερα θα ξεκινησω μια αλλη τυπου καταγραφη:

Τα συν και πλην της καθε παραταξης , και θα αρχισω με αυτην που   διοικει το νησι απο εν αρχη Καλικρατη  2010,, και ηταν και η χρονια δημιουργιας του μπλοκ μου,, το οποιο  πλησιαζει πια  τα 5 εκ. προβολες, κατι που με υποχρεωνει να συνεχιζω να καταγραφω σαν παρατηρητης και δημοτης αυτου του τοπου τις καταστασεις που αντιλαμβανομαι!!
Τα καλά πρεπει να λεγονται,, και θα ξεκινησω   με τα  συν   ., με καποιες  αναρτησεις υποσυνδεσμους μια φετος , και   δυο παλιοτερες ! που καταγραφουν καποια απο τα εργα υποδομης:
φετος
Μια χρησιμη αναφορα σε εργα υποδομης
POROSNEWS.BLOGSPOT.COM
Μια χρησιμη αναφορα σε εργα υποδομης
παλιες
αρχη αντιδημαρχιας  Σολωμου

ΝΕΟΣ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ Ο ΣΠ.ΣΟΛΩΜΟς
POROSVRESS.BLOGSPOT.COM
ΝΕΟΣ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ Ο ΣΠ.ΣΟΛΩΜΟς
Ο καλοπισμος της πλατειας συνεχιζεται κανονικα
POROSVRESS.BLOGSPOT.COM
Ο καλοπισμος της πλατειας συνεχιζεται κανονικα
ΚΑΙ  ΜΕΤΑ ΤΑ ΣΥΝ,, ΑΡΧΙΖΟΥΜΕ  ΤΑ ΠΛΗΝ!

Τα εχω κατεγραμμενα σε πολλες αναρτησεις και θα σας κουρασω αν τις βαλω  σε υποσυνδεσμους οπως εκανα  με τα συν!!   Εξάλου  Εχω κατηγορηθει οτι γραφονταστα,,ειμαι "ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ,, " ή ΤΑ ΕΧΩ ΜΕ ΤΗΝ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ,,,  !
Ειλικρινα οποιος και αν διοικουσε,,αναλογα τι εβλεπα τα ιδια θα εγραφα!! Πρωσοπικα δεν εχω με κανεναν τιποτε,, και οτι αρνητικο γραφω το τονιζω ,,μηπως ακουστει το προβλημα και επιλυθει!1
Προεκλογικα λοιπον το πρωτο μεγαλο πλην,, οι υποσχεσεις του σημερινου Δημαρχου,, το 2010 που απο οσα ειπε δεν εκανε ακομη ως σημερα τιποτε!!!!!!!!
Μετα παρουσιαστηκε η υποθεση Γεφυρας Μπελει,, μετα από τρομερο αγωνα του τοτε συλλογου Γονεων Πορου και συγκεκριμένα και με την απώλεια  της γραμματεως τοτε που τοσο αδικα μας αφησε φετος  "ΜΑΡΙΑΣ ,  εγινε μια παρεμβαση  (οχι θα ελεγα η σωστοτερη) και ποτε δεν ολοκληρωθηκαν οι πεζοδρομοι ευθυνη του Δημου, και μιας και ανεφερα πεζοδρομο,, να θυμισω ενα ακομη τεραστιο ΠΛΗΝ και ευθυνη του Δημου,, οτι ο πεζοδρομος   που ξεκινησε  στα  δυο του μολις χρονια στην Δημαρχια του πρωην δημου μας,, ο Κωστας Ζαπαντης ουδεποτε συνεχιστηκε!!

Επόμενο μεγαλο Πλην  ,, Η  Μαρινα Πορου, και τα ανταποδοτικα χρηματα που ποτε δεν γυρισαν στον τοπο ,, (παρα και  300 τοσες υπογραφες που εφτασαν στον κυριο τοτε προεδρο και στο δημοτικο συμβουλιο χωρις ουτε καν να μας δεκτουν να μας ακουσουν!
Βιολογικος, και  ολα τα πεπραγμενα του,,, που μακαρι να μην τα βρουμε μπροστα μας στο αμεσο μελλον. Αδιαφορια,, και μαλιστα πληρης  στα αρχαιολογικα, και στην αξιοποιηση χωρων στην περιοχη μας!! Να θυμισω την Ημεριδα του 2011 ,, με παρουσιασεις Στρατουλη-Πανεπιστημιου καναδα, και φυσικα Κυριου Βασιλακη στην πρωτη του προσπαθεια ανασκαφης ,, που ολη η δημοτικη αρχη αντι να παραβρεθουν στο ΤΕΙ τοτε προτιμησαν να πανε να δουνε  ΠΟΛΟ!
ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑ να γραψω πολλα ακομη,,αλλα αρχιζω μονο με αυτα  , για αρχη προσθαιτωντας ακομη ενα πολυ ευστοχο συνδεσμο του 2010, που εφτασε και απέναντι σε καποια σαι, γραμμενο απο τον Βαγγελη Τσαρλυ με πολλες αληθεις , και θα ειναι το θεμα μου μελλοντκης αναρτησης ,,γιατι θα ειναι μια αναρτυηση με τα πλην τα δικα μας  ,,του καθε Ποριοτη δηλαδη,, γιατι προτιστως θα ελεγα  τα Πλην δεν πρεπει να τα δινουμε  στην καθε Δημοτικη αρχη,αλλα μεριδιο  παιρνει και ο καθενας απο εμας!!
ΜΙΑς ΚΑΙ ΠΛΗΣΙΑΖΟΥΝ ΕΚΛΟΓΕς
POROSNEWS.BLOGSPOT.COM
ΜΙΑς ΚΑΙ ΠΛΗΣΙΑΖΟΥΝ ΕΚΛΟΓΕς


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου