Σήμα Facebook

ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΚΙΑΦΗΣ | κινητο 6907471738


ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ
Συνεχή Ροή Ειδήσεων από το νησί

Σάββατο 25 Μαΐου 2019

Aνεβαίνουν οι πιθανότητες της Ρόδης Κράτσα στα στοιχήματα για την Περιφέρεια!

Ανεβαίνουν κι άλλο οι πιθανότητες της υποψήφιας Περιφερειάρχη Ιονίων Νήσων Ρόδης Κράτσα να κερδίσει τον απερχόμενο Περιφερειάρχη Θόδωρο Γαλιατσάτο στα στοιχήματα καθώς σύμφωνα με τα τελευταία στοιχεία του διαδικτυακού ιστότοπου stoiximan.gr ο Θόδωρος Γαλιατσάτος έπεσε όπως ήταν αναμενόμενο ακόμα κι άλλο στις πιθανότητες του να εκλεγεί ξανά Περιφερειάρχης!

Ενώ στην αρχή της προεκλογικής περιόδου οι υποστηρικτές του εκλεγμένου με τον ΣΥΡΙΖΑ Περιφερειάρχη Θόδωρου Γαλιατσάτου πανηγύριζαν με τα “κατευθυνόμενα” δημοσιεύματα που μιλούσαν για άνετη επικράτηση του (φαβορί μάλιστα) με 1,65 έναντι 2,50 της Ρόδης Κράτσα όπως σας προβλέψαμε τα πράγματα θα άλλαζαν μέχρι τις κάλπες της 26 Μαΐου!
Τώρα, στην καλύτερη περίπτωση ο αγώνας είναι ντέρμπι όπου κάθε ψήφος μετρά καθώς ο εκλεκτός του ΣΥΡΙΖΑ Θόδωρος Γαλιατσάτος βρίσκεται στο 2,15 ενώ η υποστηριζόμενη από την Νέα Δημοκρατία Ρόδη Κράτσα βρίσκεται πολύ κοντά στο 2,30 στις προβλέψεις για νίκη στο δεύτερο γύρο!
Σύμφωνα με πολύ έγκυρες πηγές πληροφόρησης μου ο Θόδωρος Γαλιατσάτος έχει λιγοστές πιθανότητες να πετύχει σημαντικό αριθμό ψήφων ειδικά στην παραμελημένη Κέρκυρα όπου “οργιάζουν” τα σκουπίδια στους δρόμους του νησιού και οι τουριστικοί φορείς (ξενοδόχοι κ.α.) παραπονιούνται αδιάκοπα για την απαράδεκτη κατάσταση που επικρατεί. Ακόμα η δημοφιλία στην Κέρκυρα του τέως Περιφερειάρχη Ιονίων Νήσων Σπύρος Σπύρου απειλεί να ρίξει τον Θόδωρο Γαλιαστάτο στα τάρταρα των ψήφων!
Όμως, ακόμα κι αν καταφέρει ο Θόδωρος Γαλιατσάτος να περάσει στο δεύτερο γύρο όπως οδηγούνται τα πράγματα το μόνο σίγουρο είναι ότι οι πιθανότητες του θα πέφτουν συνεχώς δίνοντας την δυνατότητα στην Ρόδη Κράτσα να εκλεγεί στις 2 Ιούνιου ακόμα και με άνεση ψήφων νέα Περιφερειάρχης Ιονίων Νήσων!
Σπύρος Καγκάδης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου