Σήμα Facebook

ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΚΙΑΦΗΣ | κινητο 6907471738


ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ
Συνεχή Ροή Ειδήσεων από το νησί

Τετάρτη 29 Μαΐου 2019

Πρωτος σε ψηφους ο Σταυρος Τραυλος

Η πρώτη θέση σε ένα πολύ αξιόλογο ψηφοδέλτιο που μου δώσατε είναι μια εξαιρετική τιμή που με γεμίζει χαρά αλλά και αίσθημα ευθύνης απέναντι σας.


Η επιτυχία αυτή δεν θα ήταν δυνατή αν μια εξαιρετική ομάδα ανθρώπων δεν κοπιαζε πραγματικά..Σε αυτούς ανήκουν οι δάφνες!

Σε σας ανήκει η νίκη που θα έρθει την Κυριακή!!
Αγαπητές φίλες και φίλοι,

Απο τα βάθη της καρδιάς μου, εκφράζω τις ευχαριστίες μου σε όλους τους πολίτες της Κεφαλονιάς που με τίμησαν με την ψήφο τους.
Συγχαίρω θερμά την κα. Ρόδη Κράτσα για την πρωτιά της στα Ιόνια νησιά. Η εκλογή της θα σημάνει μια νέα εποχή ανάπτυξης για την περιφέρεια και για τα νησιά μας, την Κεφαλονιά και την Ιθάκη.

Επίσης θέλω να συγχαρώ και τους συνυποψηφίους μου στον συνδυασμό για τον ευπρεπή αγώνα αλλά κυρίως να ευχαριστήσω όλους τους συνεργάτες μου, καθώς η επιτυχία αυτή είναι αποτέλεσμα της συλλογικής μας προσπάθειας.

Τώρα, αλλάζουμε σελίδα.

Με γνώμωνα την ανάπτυξη και την πρόοδο των νησιών μας, το πρώτο βήμα έγινε.

Σας καλώ την Κυριακή να ολοκληρώσουμε όλοι μαζί αυτό που ήδη ξεκινήσαμε, ψηφίζοντας τον συνδυασμό “Ιόνιο Δυνατά, Κάθε Νησί Ψηλά”.

Ελάτε να διεκδικήσουμε ένα τόπο καλύτερο όχι μόνο για εμάς αλλά κυρίως για τις επόμενες γενιές ώστε να ζήσουμε σε μια σύγχρονη Κεφαλονιά, έναν τόπο δημιουργικό και σχεδιασμένο με ευαισθησία, όραμα και ισχυρές υποδομές.

Σταύρος Τραυλός.

#travlosstavros, #ΙόνιοΔυνατά, #IonioDinata, #Κεφαλονιά

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου