Σήμα Facebook

ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΚΙΑΦΗΣ | κινητο 6907471738


ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ
Συνεχή Ροή Ειδήσεων από το νησί

Δευτέρα 20 Μαΐου 2019

Βεατρίκη Γαβριελάτου - Υποψήφια Δημοτική Σύμβουλος με τη Δημοτική Κίνηση "Κεφαλονιά - Νησί για όλους" στην Εκλογική Περιφέρεια Ελειού-Πρόννων

Αγαπητοί φίλοι και κάτοικοι της
Κεφαλονιάς,

ζώντας αυτόν τον τόπο, ερχόμαστε καθημερινά σε τριβή με τις προκλήσεις που αντιμετωπίζει, γνωρίζουμε τις παθογένειες που τον ταλανίζουν όπως το ίδιο καλά γνωρίζουμε και τις δυναμικές και προοπτικές του.

Δε θα επιχειρήσω να συμπυκνώσω σε λίγες γραμμές τις αγωνίες μας για το μέλλον και την εξέλιξή του. Αντίθετα, θα ήθελα να σας ενεργοποιήσω, να σας καλέσω να ψάξετε, να διαβάσετε και να ενημερωθείτε διεξοδικά για τη σύσταση και τις οργανωτικές αρχές της παράταξης «Κεφαλονιά-Νησί για όλους», πριν καταθέσετε την ψήφο σας στις επερχόμενες δημοτικές εκλογές.

Παρακολουθώντας τη δημιουργία της Κίνησης Πολιτών από τα πρώτα της βήματα, με έπεισε ο υγιής τρόπος με τον οποίο επιχειρεί να εμφυσήσει μια νέα τάξη πραγμάτων. Με έπεισε το ήθος και η ποιότητα με την οποία οραματίζεται να εμπνεύσει όλους τους συντοπίτες μας· η αγωνία, η ελπίδα και το όραμα με το οποίο προσπαθεί να φέρει νέους παραγωγικούς ανθρώπους στο προσκήνιο-στην κονίστρα της τοπικής αυτοδιοίκησης και να καταφέρει να ακουστούν οι φωνές όλων.

Για το λόγο αυτό, σας καλώ να στηρίξετε ενεργά το συνδυασμό «Κεφαλονιά-Νησί για όλους», με την ελπίδα να καλλιεργήσουμε μια νέα πολιτική κουλτούρα. Μία κουλτούρα με γενεσιουργό δύναμη την αξιοπρέπεια, το σεβασμό στην πολυφωνία, τη συλλογικότητα και τη συνεργασία.

#nisigiaolous

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου