Σήμα Facebook

ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΚΙΑΦΗΣ | κινητο 6907471738


ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ
Συνεχή Ροή Ειδήσεων από το νησί

Πέμπτη 23 Μαΐου 2019

Ενα απο τα μεγαλα εργα Παριση

Οπως το εχει το φυλαδιο του.
και μερικη  Live μεταδοση απο την ομιλια απο τον σπυρο Καγκαδη και το  δικο του ρεπορταζ!!
Αυριο θα τολμησω  μια δικη μου πολιτικη εκτιμιση  για το εκλογικο αποτελεσμα, και τους λογους  που θα επηρεασουν σε αυτο!ρεπορταζ Σπυρου Καγκαδη!
Άκρως επιτυχημένη η ομιλία του Αλέξανδρου Παρίση στο Πόρο!
Παρουσία πλήθους κόσμου, της πλειοψηφίας των υποψηφίων Δημοτικών Συμβούλων και τοπικών Προέδρων Ελειού Πρόννων, του τέως Νομάρχη Κεφαλονιάς Διονύση Λευκαδίτη, των Αντιδημάρχων Διονύση Λυκούδη και Άγγελου Κωνσταντάκη, και άλλων υποψηφίων Δημοτικών Συμβούλων Αργοστολίου πραγματοποιήθηκε χτες βράδυ η ομιλία του υποψήφιου Δημάρχου Αργοστολίου Αλέξανδρου Παρίση στο Πόρο. 

Εκτός από την ομιλία του ο Δήμαρχος Αλέξανδρος Παρίσης παρουσίασε τους υποψηφίους του για την περιοχή μας. Ο κόσμος με εγκαρδιότητα παρακολουθούσε τις ομιλίες που επίσης απεύθυναν ο Πρόεδρος του Πόρου Γιάννης Πετράτος, ο Αντιδήμαρχος Ελειού Πρόννων Σπυρονικόλας Σολωμός, ο Νικόλαος Παπαδάτος, η Άννα Μαρία Πετράτου, ο Διονύσιος Λουρδάς και ο Αντιδήμαρχος Αργοστολίου Διονύσης Λυκούδης!

Σπύρος Καγκάδης
Η εικόνα ίσως περιέχει: 4 άτομα, περιλαμβάνονται οι Nikolaos Papadatos και Alexandros Parisis, άτομα κάθονται, πίνακας και εσωτερικός χώρος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου