Σήμα Facebook

ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΚΙΑΦΗΣ | κινητο 6907471738


ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ
Συνεχή Ροή Ειδήσεων από το νησί

Σάββατο 25 Μαΐου 2019

Ας ανακατεψουμε λιγο την τραπουλα

Δημοφιλη ανάρτηση πια η 
Πληροφορίες για αυτόν τον ιστότοπο

POROSNEWS.BLOGSPOT.COM

ΝΕΑ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΜΕ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΜΕ ΑΡΧΑΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΟΜΗΡΙΚΗ ΙΘΑΚΗ


Ας κανουμε  τωρα  λοιπόν και καποιες προσωπικές εκτιμήσεις!!!
κατω ακολουθει λινκ,, με ολες τις υποψηφιοτητες σε τοπικα και Δημοτικα!!!
Ενας κακος  χαμος υποψηφιοτητων!
Σιγουρα παντως με την Ελενη αν μπει    σαν    συμβουλος θα υπαρχει εκπροσωπηση και ενημερωση απο τα τοπικα (  και  σιγουρα θα γινονται τοπικα)  συμβουλια!!


SCRIBD.COM
ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΙ ΚΟΙΝΟΤΗΤΩΝ ΔΗΜΟΥ ΑΡΓΟΣΤΟΛΙΟΥ

ας  πουμε μονο μια επανάληψη των τοπικων Πόρου , μιας και εκει εχω περισσοτερη γνωση!!
Υποθετικα με βαση την απλη αναλογικη ,,ο τριτος  συνδιασμος που τυχανει αυτην την φορα να ειναι η Λαικη Συσπειρωση βγαζει τον πρωτο της υποψηφιο στο τοπικο συμβουλιο,, και θα του δωσει την ευθύνη να αποφασισει αναμεσα σε δυο υποψηφιους ,,ποιον θα προτιμισει για προεδρο!!!

Το παιχνιδι ομως μπερδευεται ακομη περισσοτερο  στους Δημοτικους συμβούλος  της περιοχης μας ,, διοτι μονο 4 θα παρουν θεση στο Δημοτικο 27μελη συμβουλιο του Νεου Δημου!!!
Στο συνολο,, και με βαση τις πιθανες εκτιμισεις μου στα αποτελεσματα,, βλέπω τους δυο πρωτους να μοιραζονται τους   17-18  ο τριτος να παιρνει 5-6  και οι υπολοιποι να ειναι του 4ου και 5ου.
Αν υποθεσουμε και την πριμοδοτηση από Αργοστολι "καποιων" τοτε  το σκηνικο αρχιζει να ξεκαθαριζει,, κανωντας παλι τους Ποριοτες ανικανους να βγαλουν εκπρωσοπο και αυτην την φορα!

Ισχυρη Κεφαλονια,, υποθετικα η παραταξη που επειδη ειχε και την εξουσια,, οποτε και τις ευθύνες να εχει και την περισσοτερη κριτικη!
Πιθανο ενδεχομενο  , για την σταση της  ως προς τα εργα στο νησι ,, να ηταν η γνωση της  για την πιθανη διασπαση του Δημου,, οποτε τα χρονια που κυβέρνησε ολα τα χρημματα τα εριξε  μονο στο Αργοστολι,, περιμενωντας  την καρεκλα  εκει και μετα την Διασπαση!
Τι και που  πηγαιναμε "καποιοι" παραπονουμενοι, τι και αν μαζευαμε υπογραφες, τι και αν  καναμε αγωνα για το δικαιο μας Αιτημα να παραμεινουμε  το Ιστορικο δημοτικο διαμερισμα ελειος-Προννοι, η Αποφαση ηταν να ενσωματωθουμε ολοι στο Δημο Αργοστολιου!!
Εκει τωρα λοιπόν αρχιζει να χαλάει η σουπα  για την παραταξη Παριση!!
Αν δεν ηταν μεσα οι εκτος του Αργοστολιου,,, το παιχνιδι ειχε καθαρισει!!!!!
Πορος -Σκαλα-Λειβαθος  ,, χαλανε εντελως  την σουπα,, η Ισχυρη Κεφαλονια εκει ειναι ανισχυρη,,με πολυ πιθανο το ενδεχομενο  και στις τρεις ενοτητες να βγει τριτη θεση,, για να μην πω και τεταρτη!
Το πεπόνι λοιόν το κοβει το Αργοστόλι,, με ισο  σχεδον πληθυσμο των υπολοιπων διαμερισματων , οποτε το ντερμπυ  θα κριθει  στις λεπτομεριες!
ΚΑΛΟ βΟΛΙ, ΚΑΙ  ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΣΤΟΥς ΕΚΛΕΚΤΟΥς ΣΑς

Το  Πορος νιους οπως εκανε πάντα απο τις εκλογες του 2010  και μετα,, θα σας ενημερωνει αμεσα για το εκλογικο αποτελεσμα ολων των περιοχων σε συνεχη αναρτησεις του που θα ανανεονονται τα ξημερωματα Δευτερας!
ΤΟΠΙΚΑ ΜΕ ΕΚΛΟΓΙΚΟΥς ΚΑΤΑΛΟΓΟΥς  ΚΑΤΩΝ ΤΩΝ 300 ΚΑΤΟΙΚΩΝ Εχουν Ενιαίο ψηφοδελτιο, και ο πρωτος σε σταυρους ειναι Πρόεδρος,, εκει εχουμε δικαιωμα ενος σταυρου.
Ανω των 300 κατοικων εχουμε συνδιασμους , εχουμε δικαιωμα 2 σταυρων στο ψηφοδελτιο που θα επιλεξουμε και εκει με βαση την απλη  αναλογικη  οι πεντε που θα βγουν θα συνεδριασουν για την επιλογη του Προεδρου.




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου