Σήμα Facebook

ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΚΙΑΦΗΣ | κινητο 6907471738


ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ
Συνεχή Ροή Ειδήσεων από το νησί

Κυριακή 26 Μαΐου 2019

Για το τοπικο ψηφιζουμε Ελενη Γκιαφη


Eλένη Γκιάφη του Φωτεινού,υποψήφια σύμβουλος τοπικης κοινοτητας Πόρου Κεφαλονιάς με τον συνδιασμό της Λαικής Συσπείρωσης και Υποψήφιο Δήμαρχο τον Γιάννη Κουρούκλη. 
    Την Κυριακή 26-5-2019 ψηφιζουμε    για έναν καλύτερο κόσμο,    για την Αξιοπρέπειά μας ,   για το μέλλον των παιδιών μας,    για την Ελλαδα που ονειρευόμαστε !!!!    Κάνε τη Διαφορά και ψήφισε τα ψηφοδέλτια της Λαικής Συσπείρωσης που εχουν το ''γαρυφαλο ''
Ηρθε  η Λαικη συσπειρωση Πορο και χαλασε ο κοσμος.Λαικη βροχοπτωση παντου.
Νερο με το τουλουμι.

Σε παλιοτερη αναρτηση σας ενημερωσα οτι φετος ψηφιζω το κοκκινο ψηφοδελτιο.
Στηριζωντας λοιπον Ελενη στο τοπικο εκτος του οτι ειναι αδελφη μου δινουμε την δυνατοτητα πρωτη φορα και στο κομμα αλλα ακομη περισσότερο σε εναν ικανο άνθρωπο να μας εκπροσωπεί στο κοινοτικό συμβούλιο , το οποιο δυστηχως μετα καλικρατη εχει ας πουμε την λεξη "εξαφανιστεί" .
Τελος να ξαναπουμε και το γεγονος οτι οπως εχουν τα πραγματα ο ρολος του επιλεγμενου λαικης συσπειρωσης θα ειναι και ο ρυθμιστης αποφασεων στο τοπικο συμβουλιο εφοσον οι υπολοιποι συμβουλοι θα ειναι 2 απο καθε παράταξη .
Ελενη καλη επιτυχια.
Εμενα παντως αμα βγει μου εταξε να ξαναφτιαξει την χαλασμενη ντουζιερα παραλιας πλατεια.   Υπομονη λοιπον υπαρχει ελπιδα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου