Σήμα Facebook

ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΚΙΑΦΗΣ | κινητο 6907471738


ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ
Συνεχή Ροή Ειδήσεων από το νησί

Παρασκευή 10 Μαΐου 2019

υποψηφιος με την Κεφαλονια νησι για ολους ο Ελευθεριος Στελλατος

Η εικόνα ίσως περιέχει: 1 άτομο, χαμογελάει, κείμενο
(Νεα καθε  συυνδιασμου  στο φωτο λινκ δεξια στο μπλοκ)

Αγαπητοί συνδημότες,
Είμαι ο Ελευθέριος Στελλάτος του Αλεξάνδρου και της Πηνελόπης , ανηψιός του Επισκόπου Κερνίτσης κ.κ.Χρύσανθου Στελλάτου με καταγωγή από Καμπιτσάτα, Πυργί και Αννινάτα Κεφαλληνίας.
Γεννήθηκα το 1987 και μεγάλωσα στην Πάτρα. Μαθήτευσα στο Πρότυπο Πειραματικό σχολείο Πανεπιστημίου Πατρών έως το γυμνάσιο, ενώ στο Λύκειο μαθήτευσα στο 11ου Ε.Λ.Πατρών όπου και αποφοίτησα.

Είμαι Πτυχιούχος Πολιτικός Μηχανικός με ειδίκευση στα πολιτικά και στρατιωτικά έργα υποδομής ενώ την παρούσα περίοδο πραγματοποιώ μεταπτυχιακό στην σεισμική μηχανική και αντισεισμικό σχεδιασμό στο Ε.Α.Π.
Κατέχω πτυχίο Αγιογραφίας από την Ι.Μ. Πατρών, και πτυχίο εκπαιδευτή εκπαιδευτών ηλεκτρονικών υπολογιστών της Microsoft.Επίσης έχω λάβει εκπαίδευση και πτυχίο ΚΕΔΙΒΙΜ1 στην Διοίκηση και Marketing στον Τουρισμό ενώ συγχρόνως είμαι κάτοχος πτυχίου Αdvance στην Αγγλική. Επαγγελματικά δραστηριοποιούμαι στον ιδιωτικό τομέα από το 2006 συνεχίζοντας την 45ετή ιδιωτική οικογενειακή επιχείρηση στην Πάτρα ενώ παράλληλα το διάστημα 2012 -2015 δούλεψα στο Δήμο Πατρέων και σε ιδιώτικες επιχειρήσεις ως πολιτικός μηχανικός . Από το 2015 ασχολούμαι με τα τουριστικά και είμαι ιδιοκτήτης εξελισσόμενης Τουριστικής Μονάδας στον Πόρο.
Είμαι έγγαμος με την Ουρανία Κουνάδη (φοροτεχνικό στο επάγγελμα) του αειμνήστου Σπυρίδωνα Κουνάδη και της Γερασιμούλας Κουνάδη - Δευτεραίου.
Με ιδιαίτερη λοιπόν χαρά απευθύνομαι σε σας για να σας γνωστοποιήσω την συμμετοχή μου ως υποψήφιου Δημοτικού Συμβούλου στο Δήμου Αργοστολίου στις Δημοτικές Εκλογές της 26ης Μαΐου 2019 με τον συνδυασμό «Κεφαλονιά νησί για όλους» εμπνευστής μου ο υποψήφιος Δήμαρχος Αλέξανδρος Παντελειός . Με εφόδια την ενεργή και υπεύθυνη ενασχόλησή μου παλαιότερα με την Τοπική Αυτοδιοίκηση κατά τη διάρκεια της φοίτησης μου καθώς και από τη θέση του Πολιτικού μηχανικού του Δήμου Πατρέων και ειδικότερα στο τμήμα Ύδρευσης Αποχέτευσης Πάτρας καθώς και ως Πολιτικός μηχανικός μέλος της Δ.Υ.Π. στην 116 Π.Μ. που συστεγάζει το Αεροδρόμιο του Αράξου. Σας καταθέτω την επιθυμία μου για προσφορά στα κοινά της νήσου της καρδιάς μου, της πατρογονικής εστίας μου, της ιδιαίτερης πατρίδας μου που για χάρη της εγκατέλειψα τον τόπο γεννήσεως μου και ηθελημένα μετεγκαταστάθηκα μόνιμα τα τελευταία σχεδόν 5 χρόνια, όπου και ασχολήθηκα με τον Τουρισμό δημιουργώντας μία Τουριστική μονάδα στο Νότιο μέρος της νήσου. Πραγματικά αυτά τα 5 χρόνια μαχόμουν καθημερινά και ποικιλοτρόπως για να προσφέρω στα κοινά αυτού του τόπου, την ανάδειξη και επίλυση των ζητημάτων που απασχολούσαν όλους μας ελεύθερους επαγγελματίες και μη παρόλο που δεν είχα κάποια αρμοδιότητα ή δικαιοδοσία πέρα αυτής του ενεργού Πολίτη που ήθελε να συμβάλει όπως μπορούσε για την υποστήριξη των αιτημάτων της τοπικής μας κοινωνίας σε κάθε επίπεδο.
Επιθυμώντας λοιπόν να είστε ενεργοί αποδέκτες του μηνύματός και καλέσματός μου να με εμπιστευτείτε, παραμένω στη διάθεσή σας για κάθε επισήμανση, και αν θεωρείτε ότι με την μέχρι σήμερα παρουσία μου και προσωπικότητα μου αξίζει να σας εκπροσωπήσω, Ζητώ με αίσθημα ευθύνης την υποστήριξη σας στην υποψηφιότητά μου.
Με σεβασμό και εκτίμηση Στελλάτος Ελευθέριος.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου